Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δυτικής Αχαΐα Σπύρος Ν. Μυλωνάς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση με αφορμή τη σημερινή εορτή του Τιμίου Σταυρού:

Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, είναι η μεγάλη γιορτή για την πόλη της Κάτω Αχαΐας. Γιορτάζει την παγκόσμιο Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Επίκεντρο του εορτασμού αποτελεί ο ομώνυμος Ιερός Ναός, που βρίσκεται στην πλατεία Δημοκρατίας και πανηγυρίζει με ιδιαίτερη λαμπρότητα.
Το βέβαιον είναι ότι χρειάζεται να επικαλεστούμε πολλές φορές τη στήριξη και την προστασία του Τιμίου Σταυρού γιατί έχει χαθεί η ελπίδα που οφείλουμε να επαναφέρουμε για ένα καλύτερο μέλλον, για το καλό του Τόπου μας. Εύχομαι χρόνια πολλά στο Σταύρο , τη Σταυρούλα και υγεία και χαρά σε όλους.

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com