Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Το εργαστήρι καλλιτεχνικών σπουδών Parts – Patras Arts επί της οδού Σατωβριάνδου 31 στην Πάτρα, ξεκινάει τις φετινές του εκδηλώσεις με μια δια δραστική παρουσίαση παραμυθιού για τους μικρούς του φίλους

«Το φωτεινό σύννεφο» της αφηγήτριας – συγγραφέως Κονδυλίας Θεοδωροπούλου. Ένα απ’ τα παραμύθια που συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη της συλλογή παραμυθιών απ’ τις εκδόσεις Οσελότος με τίτλο «Τα παραμύθια των Αστεριών – όταν σου προσφερθεί κάτι δώσε κι εσύ». 
Αναφέρετε σ’ ένα σύννεφο που ζει στριμωγμένο ανάμεσα στ’ άλλα σύννεφα στο σκοτεινό Βασίλειο του Χειμώνα κι όνειρό του να βρεθεί στο Βασίλειο του Ήλιου να το αγκαλιάσει με την πρώτη ακτίνα που θα τεντώσει και να ζει κοντά του! Έτσι ξεκινάει το δικό του ταξίδι απ’ το ένα Βασίλειο για το άλλο για ν’ αποκτήσει αυτό που επιθυμεί! Παλεύει ακόμη και με τον αγέρα… 
Το Parts – Patras Arts και η αφηγήτρια – συγγραφέας Κονδυλία Θεοδωροπούλου σας περιμένουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30π.μ. να ακούσουμε την περιπέτεια που έζησε το φωτεινό σύννεφο και να παίξουμε παιχνίδια τις βροχής και του αέρα!
Είσοδος 5€ μόνο για τα παιδιά 
Κρατήσεις θέσεων: Δευτέρα - Παρασκευή 13:00-21:00 ,Σάββατο 11:00-14:00
Parts Patras arts
Σατωβριάνδου 31
Τηλ Επικοινωνίας: 2610005252
Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη. Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com