Νέες προειδοποιήσεις από Τουρκία για τα δικαιώματα και συμφέροντα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο

Νέο προειδοποιητικό μήνυμα προς την Αθήνα και τη Λευκωσία έστειλε η Αγκυρα, αυτή τη φορά δια στόματος του υπουργού Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Readmore..
Νέες προειδοποιήσεις από Τουρκία για τα δικαιώματα και συμφέροντα σε Αιγαίο και  ανατολική Μεσόγειο

Έγκλημα στη Ρόδο: " Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές ,βιαστές,βασανιστές" λέει ο πατέρας της Ελένης

Να μάθει την αλήθεια και να απαντηθούν τα βασανιστικά «γιατί» για την άγρια δολοφονία της κόρης του θέλει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, που ξεσπά για τους δύο κατηγορούμενους για…

Readmore..
Έγκλημα στη Ρόδο:
Ροή

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Ανακοίνωση


Νέα προσφορά του πολιτιστικού μας στου συνχωριανους μας αυτή την φορά στον Κάτω Αλισσο . Επιδη η μονάδα H/Y ήταν παλιά και είχε πρόβλημα και κολουσε και ο Γιατρος που ερχόταν δεν μπορούσε να γράψει τα φάρμακα των συνχωριανων με αποτέλεσμα να μην ερχόταν η να πήγαιναν οι συνχωριανοι στον Άνω Αλισσο ( την προηγούμενη είχαμε συμβάλει να πάρουμε και εκεί μονάδα ) έτσι για να αποφύγετε όλοι αυτή η ταλαιπωρία ο συλλογος μας αγόρασε μια καινούργια μονάδα υπολογιστή προσφορά στους συνχωριανους μας και στην κοινότητα ώστε να γράφονται τα φάρμακα του ιατρού απρόσκοπτα
Ο συλλλογος μας όπως έχετε ενημερωθεί τον τελευταίο μήνα έχει προχωρήσει σε προσφορές προς τα χωριά του όπως ενίσχυση προς την εκκλησία της Αγιας Τριαδος. Οικονομική ενίσχυση στο δημοτικό Άνω Αλισσου και τώρα αγορά Μονάδας υπολογιστή στον κάτω Αλισσο . Την αγάπησας την στιριξη σας την ανταπωδιδουμε με έργα προσφορας και όχι λόγια λόγια .
ΔΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, τηλέφωνο και εσωτερικός χώρος
User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com