Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών
Στην ακύρωση του διαγωνισμού «για την εγκατάσταση και συντήρηση γεννητριών παραγωγής αερίου ιατρικού οξυγόνου» προχώρησε η διοίκηση του ΠΓΝΠ μετά από δημοσίευμα της «Π» που ανέδειξε σοβαρή ένσταση και υπόνοιες περί φωτογραφικών όρων.
Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται να επιβεβαιώσει τη βασιμότητα των καταγγελλομένων και παράλληλα να φέρει στην επιφάνεια διχρονικές αμαρτίες που κόστισαν πολλά στο δημόσιο σύστημα υγείας.
«Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του νοσοκομείου ήρθα αντιμέτωπη με διάφορες καταστάσεις τις οποίες ακόμα ερευνώ διότι οι ρίζες τους είναι βαθιές. Ανάμεσα σε αυτές και η καταγγελία την οποία δημοσιεύσατε. Μετά από την έρευνα που κάναμε το ΔΣ αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού και να ξεκινήσουμε από νέα βάση ερευνώντας πλήρως το συμφέρον του νοσοκομείου μας» μας είπε η διοικήτρια του ΠΓΝΠ Παναγούλα Μαμμή.
Διερευνητέο είναι πλέον, και όχι μόνο διοικητικής πλευράς, ποιο υπόγειο ρεύμα έδρασε επηρεάζοντας τους όρους του διαγωνισμού. Και με ποιό κίνητρο, εάν αυτό δεν είναι προφανές.
Της απόφασης του ΔΣ είχε προηγηθεί η εντολή για πάγωμα της διαδικασίας από τον υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρης Κωστακιώτη μετά το δημοσίευμα της «Π». «Η καταγγελία είναι σοβαρή και αφορά υψηλό χρηματικό ποσό» μας είχε δηλώσει ο κ. Κωστακιώτης.
User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com