Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Είναι η πρώτη φορά που δένει στην Πάτρα το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο.

Το ARTANIA κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας, το πρωί της Παρασκευής στις 7.00 πμ. Με μήκος 231 μ. πλάτος 32 μ. και με 1071 επιβάτες, κυρίως Γερμανούς, εκτός των 515 μελών του πληρώματος το εν λόγω "μεγαθήριο" δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 8.00μμ για το νησί της Κέρκυρας.

 
 

Το thebest.gr μίλησε με ταξιδιώτες του ARTANIA που δεν σταμάτησαν να κατεβαίνουν από το τεράστιο πλοίο, το πρωί της Παρασκευής. Απολαμβάνουν την Ελλάδα, τον καιρό της, τους ανθρώπους και τα αξιοθέατα, απ' όπου κι αν έχουν περάσει.

Οι γερμανοί ταξιδιώτες δήλωσαν πως απόλαυσαν τη ρακή και το ούζο, στην Κρήτη, ενώ λάτρεψαν και την Πύλο, από όπου επίσης πέρασε η κρουαζιέρα τους.

 

Σχεδόν στο σύνολό τους δήλωσαν πως θα επισκεφθούν το αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας και ειδικά το Κάστρο της, το οποίο μας είπαν πως έβλεπαν από το πλοίο καθώς έμπαιναν στον Πατραϊκό και προσέγγιζαν το λιμάνι της πόλης.

 

Παράλληλα ένας σημαντικός αριθμός των ταξιδιωτών -προερχόμενοι κυρίως από τη Γερμανία- αναμένεται να επισκεφτεί το Ιστορικό και Εμπορικό κέντρο της Πάτρας για να πιει τον καφέ του, αλλά και να κάνει αγορές.

 
 

Ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. έχει προετοιμαστεί σχετικά για να τους παράσχει τις καλύτερες δυνατές λιμενικές υπηρεσίες και ευκολίες, με τα δρομολόγια λεωφορείων να γίνονται ανα 10 λεπτά από και πρός το κρουαζιερόπλοιο.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com