Έκτακτο με το κοινωνικό μέρισμα 2018: Πότε θα πιστωθούν; Σας αφορά όλους!

Από το απόγευμα της Πέμπτης (13/12/2018) αναμένεται να δουν τα χρήματα από το κοινωνικό μέρισμα 2018 στο λογαριασμό τους οι δικαιούχοι οι οποίοι έκαναν αίτηση μέχρι χθες το βράδυ, σύμφωνα…

Readmore..
Έκτακτο με το κοινωνικό μέρισμα 2018:  Πότε θα πιστωθούν; Σας αφορά όλους!

Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Μέι - ΤΩΡΑ

Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Μέι - ΤΩΡΑ

Readmore..
Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Μέι - ΤΩΡΑ

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Πως τα κατάφερε η Miss Hellas;


Την είδαμε να αποκτά τον τίτλο της Star Hellas για το 2018 αυτό όμως που δεν είδαμε ήταν τα τατουάζ που έχει στα πόδια της.

Η Ιωάννα Μπέλλα μετά από τα καλλιστεία όπου πήρε τον πρώτο τίτλο ζει ευτυχισμένες στιγμές μιας και βλέπει την καριέρα της να ανεβαίνει. Διαβάστε παρακάτω...


Το μοντέλο μίλησε στην Φωλιά του Κου-Κου και αναφέρθηκε στα καλλιστεία "Να είναι όλοι τους καλά και μακάρι να πάει και καλά η εκπομπή τους. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες, ξέρουν τι κάνουν και θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Εγώ χαίρομαι γιατί δεν πήγα σπίτι μου. Πήρα έναν τίτλο που θα είναι για τα επόμενα χρόνια και θα θυμάται ο κόσμος ότι είμαι η Σταρ Ελλάς 2018 που είναι πολύ σημαντικό για μένα".


Ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που κάλυψε τα τατουάζ της "Εκεί το έκανα με make up. Εγώ ζούσα στην Αμερική τον τελευταίο καιρό, οπότε έχω πάρει ένα ειδικό make up από την Αμερική το οποίο καλύπτει τα τατουάζ. Και πολλά άλλα μοντέλα έχουν τατουάζ και το καλύπτουν έτσι".

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com