Έκτακτο με το κοινωνικό μέρισμα 2018: Πότε θα πιστωθούν; Σας αφορά όλους!

Από το απόγευμα της Πέμπτης (13/12/2018) αναμένεται να δουν τα χρήματα από το κοινωνικό μέρισμα 2018 στο λογαριασμό τους οι δικαιούχοι οι οποίοι έκαναν αίτηση μέχρι χθες το βράδυ, σύμφωνα…

Readmore..
Έκτακτο με το κοινωνικό μέρισμα 2018:  Πότε θα πιστωθούν; Σας αφορά όλους!

Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Μέι - ΤΩΡΑ

Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Μέι - ΤΩΡΑ

Readmore..
Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά της Μέι - ΤΩΡΑ

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Συνεχίζοντας την εθελοντική της δράση, η ομάδα των «V-Strom Greek Riders» Πάτρας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην διεξαγωγή του αγώνα δρόμου Run Greece που έλαβε μέρος στις 07/10/2018 στην Πάτρα.

 

 Τον αγώνα διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με την Wind σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Μέλη της ομάδας «V-Strom Greek Riders», μαζί με άλλους εθελοντικούς συλλόγους, βοήθησαν στις διαδρομές των 5 & 10 χλμ. εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση των δρομέων, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Η ομάδα «V-Strom Greek Riders», η οποία απαριθμεί πάνω από 2.500 μέλη από όλη την Ελλάδα, θα συνεχίσει να συμμετέχει εθελοντικά, στηρίζοντας κινήσεις με στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού και την ανιδιοτελή συνεισφορά στον συνάνθρωπο.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com