Ροή


Category: Πολιτική

Κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, το αίτημα του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την Οικονομία.

Read more ...

Category: Πολιτική

Άμεση ενημέρωση και συζήτηση στη Βουλή πριν από την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας με την Αλβανία ζητεί ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι εν κρυπτώ ετοιμάζεται να «λύσει» και το «Αλβανικό».

Read more ...

Category: Πολιτική

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σχολίασε την απόφαση του Eurogroup, τονίζοντας πως, η Ελλάδα κέρδισε «έναν καθαρό διάδρομο για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια, όπου θα ξανασυζητήσουμε την αναστολή πληρωμών για τα δάνεια του EFSF, την επιστροφή των κερδών των κεντρικών τραπεζών κλπ, και όλο αυτό το πακέτο είναι σημαντική ελάφρυνση που αποτυπώνεται».

Read more ...

Category: Πολιτική

Την αλβανική κυβέρνηση κατηγορεί ο πρώην πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, ότι «υπέκυψε» στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για την ΑΟΖ. Ο Σαλί Μπερίσα, που το 2009 είχε επίσης συμφωνήσει ΑΟΖ με την τότε ελληνική κυβέρνηση, με υπουργό Εξωτερικών τη Ντόρα Μπακογιάννη, μια συμφωνία όμως που δεν επικυρώθηκε ποτέ, τελεί σε έξαλλη κατάσταση.

Read more ...

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com