Ροή


Category: Πολιτική

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχεται ο πολιτικός κόσμος την είδηση της απελευθέρωσης και του επαναπατρισμού των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρέτισε την απόφαση της τουρκική δικαιοσύνης, ενώ τόσο η κυβέρνηση όσο και όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.

Read more ...

Category: Πολιτική

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και του γενικού γραμματέα Γιάννη Ταφύλλη, συγκλήθηκε εκτάκτως και συνεδριάζει μέχρι και αυτή την ώρα το Συμβούλιο Διαχείρισης Κρίσεων, λόγω της αυξημένης σοβαρότητας και επικινδυνότητας της πυρκαγιάς στην Εύβοια,

Read more ...

Category: Πολιτική

Χαμόγελα, ηρεμία και... τσούγκρισμα ποτηριών περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- το ταξίδι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από την Αδριανούπολη στη Θεσσαλονίκη.

Read more ...

Category: Πολιτική

Το μέγεθος της διαφθοράς που επικρατούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αποδεικνύεται, μετά και από την κατάθεση της έκθεσης ορκωτών λογιστών για την αποτίμηση των απολογισμών των οικονομικών χρήσεων της περιόδου 2007-2014, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση των σκανδάλων στον χώρο της υγείας και με την συνεισφορά των ανεξάρτητων ελεγκτώΝ»

Read more ...

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com