Ροή


Συνεχείς αναφορές στη μέχρι σήμερα κυβερνητική πορεία αλλά και σαφείς επιθέσεις κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμπεριείχε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή,

με αφορμή τη συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα. 

Ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πολιτικής και μίλησε επισταμένως τόσο για τα έκτακτα μέτρα στη Δυτική Αττική, όσο και για το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο χαρακτήρισε ως μία πράξη δικαιοσύνης.  

«Είναι πράγματι άχαρο και άθλιο, θα έλεγα πάνω στο πόνο και στη καταστροφή, να προσπαθούν κάποιοι να βγάλουν πολιτική υπεραξία», δήλωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε μία σειρά οικονομικών θεμάτων, όπως ο προϋπολογισμός, τα μνημόνια, η λιτότητα και η ανεργία, χωρίς να παραλείπει να εξαπολύει πυρά κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η κυβέρνηση προχωρά με προσεκτικά βήματα για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, τόνισε ο πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας πως μέσα από την ανάκαμψη της οικονομίας, θα αποκατασταθούν οι αδικίες που προκάλεσε η επιθετική λιτότητα τα χρόνια της κρίσης.

 

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com