Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγος του Μπριζίτ, επέστρεψαν στο Παρίσι μετά την τριήμερη περιοδεία στην Κίνα, και έκοψαν την πρώτη τους βασιλόπιτα στο Μέγαρο των Ηλυσίων την Παρασκευή το απόγευμα.

 

Στην κοπή της πίτας παρών ήταν όλο το προσωπικό του προεδρικού μεγάρου που αντάλαξε ευχές με το προεδρικό ζεύγος. Για την περίσταση ετοιμάστηκαν δύο μεγάλες βασιλόπιτες από τον Joël Picquenard.

Για κάθε κέικ, ο φούρνος Vaucresson (Hauts-de-Seine) χρησιμοποίησε 5 κιλά ζύμης και 7 κιλά σκόνης αμυγδάλου, όπως αναφέρει η Paris Match.

Ο Joël Picquenard που επελέγη για να φτιάξει την προεδρική βασιλόπιτα από την Εθνική Συνομοσπονδία αρτοποιών της Γαλλίας, το 2014 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση για το καλύτερο κέικ της χρονιάς στο διαγωνισμό Ile-de-France. Στο παρελθόν είχε επιλεγεί να φτιάξει γλυκά για προέδρους της Γαλλίας αλλά το να αναλάβει την προεδρική βασιλόπιταείναι ένα σημείο αιχμής στην καριέρα του.

Όπως και οι προκάτοχοι του, ο Εμμανουέλ Μακρόν έκοψε κάποια κομμάτια της τεράστιας πίτας για τους φωτογράφους, πριν τον αντικαταστήσει στο έργο της κοπής της πίτας η σύζυγος του Μπριζίτ.

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com