Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Σοβαρό κίνδυνο να χάσουν το κοινωνικό μέρισμα αντιμετωπίζουν δικαιούχοι, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος του Δημοσίου για το οποίο ουδεμία ευθύνη έχουν οι πολίτες.

Readmore..
Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο " κύμα " κινητοποιήσεων παρά τις παροχές του Μακρόν

Η Γαλλία προετοιμάζεται σήμερα για το πέμπτο «κύμα» κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων», βγάζοντας δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους, σε όλη τη χώρα.

Readmore..
Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, τόνισε -σε σημερινή (22/05) ραδιοφωνική συνέντευξή του- ότι οι ΑΝ.ΕΛ. δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανένα όνομα για την ΠΓΔΜ που περιέχει τον όρο «Μακεδονία»

και τοποθέτησε τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στο τέλος της τετραετίας.

«Εμείς δεν θα ψηφίσουμε κανένα όνομα, ούτε "Gorna", ούτε "Nova". Δεν θα συμφωνήσουμε σε κανένα όνομα, σύνθετο, με τον όρο Μακεδονία» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Ρ/Σ «Alpha 989» και πρόσθεσε. «Από τη στιγμή που θα περιλαμβάνει τον όρο "Μακεδονία", θα είναι αλυτρωτικό. Είτε λέγεται "Κάτω", είτε λέγεται "Μακεδονία του Βαρδάρη", πάντα θα είναι "Μακεδονία"»,

Επίσης, προεξόφλησε το ότι δεν θα βρεθεί λύση μεταξύ ΠΓΔΜ και Ελλάδας λόγω της σκοπιανής αδιαλλαξίας για αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας. Ο ίδιος, μάλιστα, επανέλαβε ότι πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνηση είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση του γειτονικού κράτους για να υπάρξει συμφωνία.

Όσον αφορά στον Νίκο Κοτζιά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως «κατάφερε να τους κατεβάσει τα αγάλματα» και ότι «τους έκανε να αποδέχονται ότι είναι σλαβικό έθνος». «Η Ελλάδα», επισήμανε ακόμη, «προχώρησε σε μια διαπραγμάτευση και τους έκανε να υποχωρήσουν σε αρκετές υπερβολές».

Τέλος, σχετικά με τις εκλογές, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ξεκαθάρισε: «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το φθινόπωρο, αλλά η δική μου άποψη είναι να γίνουν όλες οι εκλογές μαζί. Να γίνουν εκλογές δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές. Ίσως και τον Μάιο. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της οικονομίας».

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com