Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Πάνω από 1.600.000 νοικοκυριά μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα κι έχουν ξεπεραστεί τα 750 εκατομμύρια σε χρηματικό ποσό το οποίο αναλογεί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία…

Readmore..
Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ποιες κατηγορίες δικαιούχων υπάρχει πρόβλημα

Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Με αποφάση-σταθμό το ΣΤ’ τμήμα του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε δώρα Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας των εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων.

Readmore..
Δημόσιο – Βόμβα από ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Για «πολύ χειρότερη συμφωνία (σ.σ. για τα σκοπιανά συμφέροντα) από εκείνη που απορρίψαμε το 2009», κάνει λόγο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebooκ, ο καταδικασθείς για χρηματισμό, πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ με το VMRO, εθνικιστής Νικολά Γκρούεφσκι, αναφερόμενος στη συμφωνία για το Σκοπιανό, στην οποία κατέληξαν Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

 

«Απερρίφθη το 2009- και έγινε αποδεκτή σήμερα σε μία πολύ χειρότερη εκδοχή της.

»Όχι μόνο για εξωτερική αλλά και για πλήρη εσωτερική χρήση (σ.σ. erga omnes), μαζί με αλλαγή στο σύνταγμα, την αποκήρυξη της διασποράς (σ.σ. σκοπιανές μειονότητες), της ιστορίας μας, της αντιφασιστικής Συνέλευσης για την Εθνική Απελευθέρωση της Μακεδονίας, της εξέγερσης του Ίλιντεν και την ίδιας της ταυτότητάς μας», αναφέρει ο εθνικιστής Γκρούεφσκι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με την ανάρτησή του ο Νίκολα Γκρουέφσκι εμμέσως επιβεβαιώνει πως η σημερινή συμφωνία είναι πολύ καλή για την Ελλάδα, αφού τηρούνται όλες οι κόκκινες γραμμές της, αλλά και ακόμα ένα πράγμα.

Επισημαίνοντας πως η νέα ονομασία σε σχέση με την πρόταση του 2009 θα είναι «όχι μόνο για εξωτερική αλλά και για πλήρη εσωτερική χρήση, μαζί με αλλαγή στο σύνταγμα», φαίνεται πως επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η πρόταση που είχε ρίξει στο τραπέζι η Ελλάδα στο παρελθόν αφορούσε διπλή ονομασία, χωρίς erga omnes και χωρίς συνταγματική αλλαγή, ζήτημα το οποίο έχει θίξει και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, κάνοντας λόγο για «πρόταση Μακεδονία – Σκόπια» που διαπραγματεύονταν παλαιότερες κυβερνήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκολα Γκρουέφσκι είναι εγγονός του Έλληνα στρατιώτη Νικόλα Γρούιου που σκοτώθηκε στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Η γιαγιά του με τον πατέρα του κατέφυγαν στη τότε Γιουγκοσλαβία επί εμφυλίου. Η μητέρα του Γκρουέφσκι είναι Γιουγκοσλάβα.

Δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας εξωμότης στα Σκόπια, είναι πολλοί.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com