Τραγωδία πάλι στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο μαθητή - Φώτο

Ενα πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην παλιά Εθνική Οδό, στο ύψος της Ανθειας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Θάρρος», οδηγός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς…

Readmore..
Τραγωδία πάλι στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο μαθητή - Φώτο

Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Στην Ελλάδα η Ευρώπη έσπασε μία από τις θεμελιώδεις υποσχέσεις της, να φέρει ευημερία στους πολίτες της. Έφερε φτώχεια. Η Ευρώπη δεν βρήκε λύση βασισμένη στην αλληλεγγύη και τη σταθερότητα. Το μάθημά μας πρέπει να είναι η δημιουργία μιας κοινωνικής ένωσης για τους Ευρωπαίους. Μέχρι στιγμής είχαμε κάποιες δηλώσεις για το πόσο ωραίες θα ήταν οι κοινωνικές πολιτικές, αλλά αυτό δεν αρκεί».

 

Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την τοποθέτησή της στο Ευρωκοινοβούλιο η συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων, Σκα Κέλερ.

Πρέπει να βρούμε μια νέα δύναμη για την Ευρώπη, πρέπει επιτέλους να δημιουργήσουμε επιτέλους μια κοινωνική Ευρώπη, επέμεινε η κ. Κέλερ και υπογράμμισε ότι όταν έχουμε μια ολόκληρη γενιά χωρίς προοπτική, είναι θέμα δημοκρατίας στην Ευρώπη.

Για το προσφυγικό πρότεινε να υπάρξει ένα ευρωπαϊκό σχέδιο και κοινή ευρωπαϊκή δράση για την προστασία των προσφύγων. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Λέσβο μόνη της να λύσει το πρόβλημα», υπογράμμισε.

...Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα νησιά να λύσουν το πρόβλημα όλης της Ευρώπης. Οι ψαράδες από τη Λέσβο, οι γιαγιάδες από την Ειδομένη, τόσοι πολλοί άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, δεν έσωσαν μόνο τόσες πολλές ζωές αλλά και την ανθρωπότητα. Έσωσαν το πρόσωπο της Ευρώπης και εμείς τώρα δεν τους δίνουμε τίποτα πίσω...

«Η προστασία του κλίματος είναι επίσης θέμα επιβίωσης. Η Ελλάδα υποφέρει πολύ από την αλλαγή του κλίματος - είτε πρόκειται για πυρκαγιές είτε για πλημμύρες, ενώ έχει πολλά να προσφέρει με άφθονο ήλιο και άνεμο. Ωστόσο, οι εξορύξεις πετρελαίου δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για το περιβάλλον και καταστρέφουν το κλίμα από το οποίο όλοι εξαρτόμαστε. Ελπίζω ότι η Ελλάδα θα εγκαταλείψει τα σχέδια γεώτρησης πετρελαίου και θα αποτελέσει πρωτοπόρο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», είπε επίσης.

Κλείνοντας η Σκα Κέλερ συνεχάρη τον Αλ. Τσίπρα για τη συμφωνία με τα Σκόπια, τονίζοντας ότι είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com