Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

«Είμαι περήφανος που είχα την τύχη να συμμετέχω στην κυβέρνηση η οποία άνοιξε την ΕΡΤ εκ νέου, δηλωσε ο Νικος Παππας απο το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, απατώντας στους επικριτές του αλλα και στον σύντροφο Νικο Φίλη.

«Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερη φάση από τότε που την ανοίξαμε. Δεν άνοιξε χωρίς προβλήματα. Το καλύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης»

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη να μην εργαλειοποιείται (σ.σ. η ΕΡΤ) στην κομματική αντιπαράθεση, απαντώντας με ειρωνεία στον Νικο Φίλη με τη φράση «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός». «Πριν έξι εννιά μήνες τα ίδια έλεγε (σ.σ Φιλης) και για το πρόγραμμα που δε βγαίνει, για το μνημόνιο που δεν τελειώνει. Όπως ότι είπε ότι χάσαμε στο θέμα των αδειών. Δικαιωθήκαμε και σε αυτό» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ», είπε ο Νικος Παππας σχετικά με τον Πανο Καμμένο και τον χαρακτηρισμό που είχε χρησιμοποιήσει ο πρώην υπουργός Παιδείας για τον υπουργό Άμυνας. «Εγώ δε συμμετέχω ως υπουργός σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι» ανεφερε ο κ. Παππάς και προσθεσε πως «η επιλογή του 2015 ήταν η αριστερή επιλογή. Δεν ήταν παρέκβαση από την αριστερή κανονικότητα. Δεν κάναμε λάθος το Σεπτέμβριο του 2015. Καταθέτω την αισιοδοξία μου».

Αναφορικά με τη ΝΔ είπε πως ειναι απολύτως λογικό η ΝΔ να ενοχλείται. «Θέλει την ΕΡΤ, είτε πολύ μικρή είτε κλειστή. Ανησυχεί διότι συγκροτείται η επιτροπή ορκωτών που θα βγάλει συμπεράσματα για το κόστος του μαύρου» κατέληξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com