Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: "Μετατρεπόμαστε σε χωματερή όλου του νομού αλλά ο δήμαρχος έχει άλλες δουλειές…"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προχώρησε σε σκληρή δήλωση για τη μεταφορά των αποβλήτων του ΧΥΤΑ Αιγείρας στο ΧΥΤΑ Φλόκα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Readmore..
Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα:

Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Με αίτημα την απόσυρση του νέου συστήματος διορισμών στην εκπαίδευση που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται σήμερα στις 11 έξω από τη Βουλή κορυφώνοντας τον αγώνα τους.

Readmore..
Οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών

Μετά το αιφνίδιο "κόψιμο" από τον ΣΚΑΪ, η εκπομπή θα επανέλθει σε νέο κανάλι.

 

Έτσι, η σατιρική εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊς Νέγκα ήρθε συμφωνία με άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, οι συντελεστές της εκπομπής συμφώνησαν με τα στελέχη του EPSILON ώστε το Rodeo να βγαίνει πλέον από τη δική τους συχνότητα. Χθες μάλιστα βρέθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό και αφού συναντήθηκαν με τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, προϊδεάζοντας ότι η συμφωνία είναι κλεισμένη και είναι θέμα υπογραφών για να βγει η εκπομπή on air.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit, κοινή επιθυμία είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στην καινούργια τηλεοπτική «στέγη» στις αρχές Μαρτίου.

Άλλωστε, φαίνεται ότι τα βρήκαν σε όλα και το θέμα της υπογραφής είναι μία τυπική διαδικασία ενώ ο μηχανισμός της εκπομπής είναι έτοιμος… για σάτιρα αφού θα συνεχίσει να εργάζεται σε αυτήν όλη η ομάδα της. Όπως φαίνεται λοιπόν στις αρχές Μαρτίου ο Βαγγέλης Περρής, η Αθηναΐς Νέγκα κι η Άννα Μαρία Βέλλη θα ξεκινήσουν το Rodeo τους μέσα από τη συχνότητα του EPSILON.

 

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com