Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Σοβαρό κίνδυνο να χάσουν το κοινωνικό μέρισμα αντιμετωπίζουν δικαιούχοι, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος του Δημοσίου για το οποίο ουδεμία ευθύνη έχουν οι πολίτες.

Readmore..
Γραφιοκρατικά προβλήματα για το κοινωνικό μέρισμα

Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο " κύμα " κινητοποιήσεων παρά τις παροχές του Μακρόν

Η Γαλλία προετοιμάζεται σήμερα για το πέμπτο «κύμα» κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων», βγάζοντας δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους, σε όλη τη χώρα.

Readmore..
Γαλλία: Κίτρινα γιλέκα το πέμπτο

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ !

Ο Δεκέμβριος ή Δεκέμβρης είναι ο δωδέκατος και τελευταίος μήνας του έτους κατά το Γρηγοριανό Hμερολόγιο και είναι ένας από τους 7 μήνες με διάρκεια 31 ημερών. Στα Λατινικά, decem σημαίνει δέκα, αφού ο Δεκέμβρης ήταν ο 10ος μήνας σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο. Με την άφιξη του Δεκεμβρίου το κρύο αρχίζει να είναι αρκετά τσουχτερό ενώ την 22 Δεκεμβρίου μπαίνει επισήμως ο Χειμώνας και ξεκινούν οι χιονοπτώσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε ο Δεκέμβριος λέγεται και «Άσπρος μήνας», «Ασπρομηνάς» αλλά και «χιονιάς».

Περισσότερα από 35 αρνιά θα ψήσει την Κυριακή του Πάσχα ο δήμος της Πάτρας στο λαϊκό γλεντι που ετοιμάζει στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα.

Ο δήμος Πατρέων έχει προβλέψει για το Πασχαλινό τραπέζι της ημέρας με οβελία και κρασί που θα προσφερθούν δωρεάν σε όσους προσέλθουν στην περιοχή την Κυριακή του Πάσχα.

 
 
 

Στο δημοτικό διαμέρισμα Ζαρουχλείκων καθημερινά σιτίζονται περίπου 150 οικογένειες που εξ ορισμού δεν έχουν τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσουν τη ν καθημερινότητα.

Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας αποφάσισε να λειτουργήσει σε αυτή την περιοχή της Πάτρας, ένα λαϊκό στέκι και εστιατόριο. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει από την μεριά των υπηρεσιών του Δήμου και όχι μόνο. Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή των εθελοντών που έχουν εργαστεί για να στηθεί αυτό το στέκι και οι οποίοι μάλιστα είναι άνεργοι ή μισο-απασχολούμενοι.

Σημαντικά στηρίζει την όλη προσπάθεια και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών.

User Login

Facebook Channel

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΛΙΤΗ

ΥΓΕΙΑ

FASHION & SHOPPING

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

LIFESTYLE & EVENT

Αθλητισμος

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com