Ο 71χρονος Ρόνι Γκουνάουαν από την Ινδονησία δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αυτοκινήτων που φτιάχνουν οι εταιρείες εδώ και δεκαετίες,

έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του. Ο λόγος βέβαια που δεν του άρεσαν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν είναι πως είχαν εμπρός και πίσω μέρος από ότι φαίνεται, γιατί αυτό που έφτιαξε εκείνος, δεν έχει πίσω μέρος. 

 

Ο Γκουνάουαν χρειάστηκε να δουλεύει 6 μήνες μαζί με δέκα συνεργάτες, μηχανικούς προκειμένου να κόψει στη μέση δύο Toyota Limbo και να ενώσει τα δύο μπροστινά μέρη, ώστε να φτιάξει κάτι μοναδικό. «Πάντα ήθελα να δημιουργήσω κάτι τόσο μοναδικό. Μου πήρε έξι μήνες αλλά κατάφερα να φτιάξω αυτό το θεσπέσιο αυτοκίνητο», ήταν τα λόγια του 71χρονου και πριν βιαστείτε να συμπεράνετε ότι μας ειρωνεύεται, να σας ενημερώσουμε πως εκείνος ειλικρινά το πιστεύει πως είναι θεσπέσιο.

Για του λόγου το αληθές δεν το έφτιαξε για να το παρουσιάσει σε καμία γκαλερί τέχνης, ούτε σε κάποια έκθεση. Το έφτιαξε για να το κυκλοφορεί και μάλιστα το έκανε και ήταν πανευτυχής. Χάρη στους δύο κινητήρες, στα δύο τιμόνια, στα δύο κιβώτια ταχυτήτων δεν χρειαζόταν καν να κινείται προς τα πίσω. Βέβαια δεν πρόλαβε και να το χαρεί ιδιαίτερως γιατί από τη στιγμή που βγήκε το δρόμο κινήθηκε μερικά μέτρα πριν η αστυνομία της Ινδονησίας τον σταματήσει. 

Όπως καταλαβαίνεις κανείς οι αστυνομικοί δεν είδαν με καλό μάτι, την μοναδικότητα αλλά και την ευρεσιτεχνία του 71χρονους και μάλιστα πρόβαλαν και άκρως πειστικούς λόγους για τους οποίους διατάχθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας του συγκεκριμένου Toyota. Πρώτα από όλα δεν καλύπτει το επιτρεπόμενο μέγεθος για να κυκλοφορεί και δεύτερον δεν έχει φως για την όπισθεν…

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com