Μια εμμονή που εξελίχθηκε σε μεταμόρφωση και της στοίχισε ακριβά...

 

  • Στην αγαπημένης της, Κάιλι Τζένερ θέλησε να μοιάσει ολοκληρωτικάη 23χρονη Κιλάι Ποτς από το Κολοράντο

Έτσι, πριν από 3 χρόνια άρχισε να κάνει ενέσεις στα χείλη για να τα μεγαλώσει και μέχρι σήμερα έχει κάνει περισσότερες 40 πλαστικές μικροεπεμβάσεις ξοδεύοντας 60.000 και πλέον ευρώ.

 

"Τα τελευταία 4 χρόνια προσπαθώ να γίνω αυτή η όμορφη γυναίκα που πάντα ήξερα ότι ήμουν" ανέφερε η 23χρονη στην Daily Mail.

"Όταν είδα την Κάιλι να μεταμορφώνεται από ένα ασχημόπαπο σε μια όμορφη γυναίκα που κάθε γυναίκα θέλει να της μοιάσει και κάθε άντρας θέλει να είναι μαζί της αποφάσισα ότι θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο" προσθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως, παρά τις πάμπολες επεμβάσεις, η Κιλάειεξακολουθεί να ζει με τα ανδρικά της γεννητικά όργανα μιας και ισχυρίζεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να ζει ουδέτερο φύλο. "Όπως κάθε τρανσέξουαλ, είμαι περήφανη για τα ανδρικά γεννητικά μου όργανα και δεν θέλω να τα αλλάξω. Ο γιατρός μου έχει προσαρμόσει τις ορμόνες μου, ώστε να υπάρχει ένα αρκετά υψηλό επίπεδο τεστοστερόνηςγια να μπορώ να χρησιμοποιώ τα ανδρικά γεννητικά μου όργανα κατά την διάρκεια του σεξ".

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com