Μερικούς ανθρώπους στην ζωή δεν ξέρω αν πρέπει να τους βοηθάς για να σταθούν στα πόδια τους ή να τους κάνεις ευθανασία!

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά την προσωπική μου ταπεινή μου γνώμη είναι ακριβώς σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένας άνθρωπος που είχε τα πάντα και τελικά με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να μείνει στον άσσο! Ο Μικρούτσικος δεν είναι ένα απλό πρόσωπο της τηλεόρασης! Υπήρξε ένας τεράστιος σταρ με φοβερή απήχηση στο κοινό. 

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που στην αρχή της ελληνικής τηλεόρασης έκανε εκπομπές που κάνανε 55% - 60% τηλεθέαση όταν εγώ ήμουν αγέννητη. Μάλιστα, η καριέρα του και η επιτυχία του δεν ξεκίνησε στην τηλεόραση αλλά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ που έκανε- μου έχουν πει - μία εξωπραγματικά καλή εκπομπή με την σύντροφο της ζωή του, την Σοφία Βόσσου.

Πως έγινε λοιπόν το θαύμα και αυτός ο άνθρωπος κατάντησε όπως τον βλέπουμε στις φωτογραφίες; Όχι δεν είναι ότι γερνάει... Και άλλοι άνθρωποι γερνάνε. Και η Σαμπουτζάκη γερνάει και ο Νίκος Γαλανός γερνάει. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παραιτηθεί από την ζωή. Έχει κουραστεί και φαίνεται στο κάθε του βήμα και στην κάθε του κίνηση. Κατά την γνώμη μου δεν έχει σημασία πως έφτασε σε αυτό το σημείο, αυτό πρέπει να το σκέφτονται οι πανηλίθιοι σημερινοί σταρ της ελληνικής τηλεόρασης που νομίζουν ότι για πάντα θα είναι στον αφρό. Το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Αξίζει σε αυτόν τον άνθρωπο να αποσυρθεί με αυτό τον τρόπο από την ζωή και την εγχώρια σόουμπιζ; Όχι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αξίζει μία ακόμη ευκαιρία, την τελευταία της ζωής του! Όποιος από αυτούς που κάνει προγράμματα στην ελληνικής τηλεόραση το σκεφτεί, πιστεύω μόνο κέρδος θα έχει από αυτή την ιστορία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάζεται ένα θαύμα για να ξανακερδίσει την ζωή. Όπως θαύμα είναι ότι ακόμη και σήμερα στέκεται όρθιος.

ΠΗΓΗ: youweekly

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com