Ροή


Η ανάρτηση που προκαλεί δάκρυα!

 

 Την δική του μάχη με τον καρκίνο ξεκίνησε να δίνει ο Γιώργος Βότσκαρης, ο δημοσιογράφος του Star, που πριν από ένα μήνα είχε μιλήσει δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, αποκαλύπτοντας πως πλέον πιστεύει πως θα βγει νικητής από τη μάχη που δίνει. 

 

"Ένας μήνας που ξεκίνησε η περιπέτεια, ήταν 4 Ιουνίου όταν άκουγα τα δυσάρεστα. Σε αυτό τον μήνα έζησα πολλά, χειρουργείο, νοσοκομείο, ταλαιπωρία κάποιες στιγμές μεγάλη κούραση. Στιγμές που είπα ότι κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι της ζωής.

 

Όμως ένα μήνα μετά με βρίσκει δυνατό, αισιόδοξο έτοιμο για μάχες. Γνώρισα ανθρώπους που δεν περίμενα, ανθρώπους που μου έστειλαν ένα γράμμα για κουράγιο, ένα μήνυμα στο FB, ανθρώπους που έκλαψαν μαζί μου στα δύσκολα και ήταν εκεί, ανθρώπους που έπαιρναν τηλέφωνα. Εκείνος το "θα χάσω" πιστεύω ότι χάρη στον Θεό έγινε θα νικήσω.

 

Όταν δημοσιοποίησα την ασθένεια μου, δεν το έκανα ούτε για τα like. ούτε γιατί ήθελα λύπηση, το έκανα γιατί μια γιατρός που με βοηθάει στην αποκατάσταση, μου είπε ότι πρέπει να μιλήσεις και να δώσεις από τον δικό σου αγώνα κουράγιο σε άλλους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ για την συντροφιά αυτό τον μήνα και συνεχίζουμε και πιστεύω όχι για μήνες αλλά για χρόνια"., έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

 
TAGS

ΚΑΦΕ - ΦΑΓΗΤΟ

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

 email: adimagnisali@gmail.com 

τηλ: 2610-329440

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com