Παραπολιτικά

“Έργα με ξένα κόλλυβα”…

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή και δημόσια καταγγελία προέβη με επιστολή της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας δρ. Αναστασία Κουμούση.

Αφορμή το διαβόητο ένθετο με τα «έργα και τις ημέρες» της δημοτικής αρχής της Δυτικής Αχαΐας, που δημοσίευσε η εφημερίδα. Συγκεκριμένα, η κ. Κουμούση διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τα Θυρανοίξια του βυζαντινού ναού Αγίου Δημητρίου Μπάδα ήταν έργο του δήμου, εκτός από την κάλυψη κάποιων λακουβών στο δρόμο την προηγούμενη ημέρα με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου. Η Α.ΚΙ.Δ.Α. από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε την δημοσίευση αυτού του ενθέτου με ερωτήματα που άπτονται της δημοκρατικής διαδικασίας και της εκλογικής διαφάνειας.

Εδώ όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Εκτός από πολιτικό αμοραλισμό –γιατί μια δημοτική αρχή κάνει επίσημο απολογισμό στο τέλος της θητείας της- δημοσιεύονται και κατάφορα ψεύδη που διαστρεβλώνουν τα πραγματικά περιστατικά στον δρόμο προς την κάλπη. Περιμένουμε τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής σε αυτή την επίσημη καταγγελία και επιτέλους ας σταματήσει να κάνει «μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα». Το «δικό της» πάντως της το προετοιμάζει ο λαός της Δυτικής Αχαΐας… Αυτοδιοικητική Κίνηση Δυτικής Αχαΐας – ΑΚΙΔΑ Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Kounavis · 42 λεπτά ·

“Έργα με ξένα κόλλυβα”… Σε μια εξαιρετικά σοβαρή και δημόσια καταγγελία προέβη με επιστολή της στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας δρ. Αναστασία Κουμούση. Αφορμή το διαβόητο ένθετο με τα «έργα και τις ημέρες» της δημοτικής αρχής της Δυτικής Αχαΐας, που δημοσίευσε η εφημερίδα. Συγκεκριμένα, η κ. Κουμούση διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τα Θυρανοίξια του βυζαντινού ναού Αγίου Δημητρίου Μπάδα ήταν έργο του δήμου, εκτός από την κάλυψη κάποιων λακουβών στο δρόμο την προηγούμενη ημέρα με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου.

Η Α.ΚΙ.Δ.Α. από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε την δημοσίευση αυτού του ενθέτου με ερωτήματα που άπτονται της δημοκρατικής διαδικασίας και της εκλογικής διαφάνειας. Εδώ όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Εκτός από πολιτικό αμοραλισμό –γιατί μια δημοτική αρχή κάνει επίσημο απολογισμό στο τέλος της θητείας της- δημοσιεύονται και κατάφορα ψεύδη που διαστρεβλώνουν τα πραγματικά περιστατικά στον δρόμο προς την κάλπη. Περιμένουμε τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής σε αυτή την επίσημη καταγγελία και επιτέλους ας σταματήσει να κάνει «μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα». Το «δικό της» πάντως της το προετοιμάζει ο λαός της Δυτικής Αχαΐας…

Related posts

Ο Παναγιώτης Σαμολαδάς θα είναι υποψήφιος με το Νίκο Τζανάκο

4press

Νεκτάριος Φαρμάκης: Συζήτηση με φίλους στην κάτω Αχαΐα

4press

Sculpt a Lean Upper Body Using Just Your Bodyweight

admin