Παραπολιτικά

Ερντογάν:«Έι Ελλάδα, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν σε εσένα, σε εσένα έρχονται για να πάνε αλλού. Γιατί ανησυχείς; Έι Ελλάδα, σε καλώ να ανοίξεις κι εσύ τις πύλες σου, να πάνε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες»

«Να ανοίξει τα σύνορα στους πρόσφυγες» ζήτησε από την Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Υποστήριξε μάλιστα ότι οι πρόσφυγες δεν επιθυμούν να μείνουν αλλά έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Έι Ελλάδα, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν σε εσένα, σε εσένα έρχονται για να πάνε αλλού. Γιατί ανησυχείς; Έι Ελλάδα, σε καλώ να ανοίξεις κι εσύ τις πύλες σου, να πάνε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τη χώρα ότι χτυπά, σκοτώνει, βασανίζει και πνίγει στο Αιγαίο τους πρόσφυγες, «χωρίς κανείς να βγάζει άχνα στη Δύση».

«Κανείς δεν καταδικάζει τη δίωξη των γυναικών – αιτούντων άσυλο στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Κανείς δεν καταδικάζει ότι δέχονται πυρά ή πισώπλατα χτυπήματα» ανέφερε μεταξύάλλων.

Ο Ερντογάν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εμποδίσει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες απ’ το να εγκαταλείπουν την Τουρκία και να εισέρχονται στην Ευρώπη.

 

Related posts

Φωτό: Το…ξεχασμένο παγκάκι και το post του Υποψηφ. περιφερειακού συμβούλου Χαράλαμπου Μπονάνου

4press

Παντρεύονται Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε την αναγγελία γάμου

4press

Η Πόλυ Μπιτούνη στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

4press