Παραπολιτικά

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τους κατοίκους

Η περιοδεία του πρωθυπουργού στα χωριά του νησιού άρχισε χθες το απόγευμα από τις Μενετές, συνεχίστηκε στα Σπόα και ολοκληρώθηκε στην Όλυμπο με μαντινάδες και παραδοσιακούς χορούς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση των κατοίκων στα Σπόα και την Όλυμπο της Καρπάθου να χορέψει μαζί τους.

«Μου θυμίσατε πράγματι τον τόπο μου, την Κρήτη. Οι λύρες σας, οι μαντινάδες σας αλλά και το χαμόγελό και η ζεστασιά σας μου θύμισαν τους προαιώνιους δεσμούς μεταξύ της Κρήτης, της Κάσου και της Καρπάθου» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ολύμπου. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τον ίδιο και τη σύζυγό του με τοπικές φορεσιές, λύρες και μαντινάδες.

Kyriakos Mitsotakis@kmitsotakis

Επισκέφτηκα την Κάρπαθο για να σηματοδοτήσω την έμφαση που δίνουμε στην περιφερειακή ανάπτυξη, στα νησιά, στην ακριτική Ελλάδα. Ήρθε η σειρά της γενιάς μας να γράψει τη δική της ιστορία. Μετά από πολλά χρόνια κρίσης θα ξημερώσει για τον τόπο μας μια νέα, πιο αισιόδοξη ημέρα.

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

31812:44 PM – Aug 4, 2019Twitter Ads info and privacy88 people are talking about this

«Είναι η πρώτη μου επίσκεψη εκτός Αθηνών μετά την 7η Ιουλίου, όταν οι Έλληνες πολίτες μας έκαναν τη μεγάλη τιμή να μας εμπιστευτούν τη διακυβέρνηση της χώρας. Και, δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξα την ακριτική Κάρπαθο για το πρώτο μου ταξίδι. Ώστε να σηματοδοτήσω με αυτό τον τρόπο τη μεγάλη έμφαση την οποία δίνουμε στην περιφερειακή ανάπτυξη, στα νησιά μας, στην ακριτική Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι έχει πλήρη εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ακριτικό νησί δεσμευόμενος ότι θα επιστρέψει στην Κάρπαθο για να εγκαινιάσει το νοσοκομείο μόνο όταν αυτό θα είναι πλήρως λειτουργικό.

Kyriakos Mitsotakis@kmitsotakis

Η υποδοχή που μου επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Καρπάθου, με λύρες, μαντινάδες, πολλά χαμόγελα και ζεστασιά, με έκανε να αισθανθώ σαν να είμαι στον τόπο μου, την Κρήτη.

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

39712:50 PM – Aug 4, 2019Twitter Ads info and privacy75 people are talking about this

«Ήρθε η σειρά της γενιάς μας να γράψει τη δική της ιστορία. Κάθε γενιάγράφει και αυτή τη δική της ιστορία. Μετά από πολλά χρόνια κρίσης θα τη γράψουμε μαζί και μια νέα ημέρα, πολύ πιο αισιόδοξη, θα ξημερώσει για τον τόπο μας» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Τον πρωθυπουργό, εκτός από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, συνοδεύουν στην επίσκεψή του στην Κάρπαθο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και ο υφυπουργός Τουρισμού Mάνος Κόνσολας.

Related posts

The Best Ballet-Inspired Moves to Tone Your Inner Thighs

admin

Στην ιερά μόνη Μεγάλου Σπηλαίου ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

4press

“Η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση” η νέα ανάρτηση Αλεξανδρή μετά το σάλο με τους πρόσφυγες

4press