Παραπολιτικά

Λύνει τα προβλήματα του Δήμου πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα ο Σπύρος Μυλωνάς!

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς λύνει τα προβλήματα του Δήμου πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα.

Οι δημότες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας μη βλέποντας “φως” από την δημοτική αρχή Νικολάου ζητούν από τον κ. Μυλωνά να παρέμβει σε σημαντικά θέματα. Αναφερόμαστε στην τοπική κοινότητα Μιχοΐου, που παρέμενε για μέρες ολόκληρες χωρίς νερό και όταν ο πρόεδρος της κοινότητας κ.Φάνης Τζαμάκος και κάτοικοι απευθύνθηκαν στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ κ. Χρήστο Σκάγια προκειμένου να λύσουν το σοβαρό πρόβλημά τους, αυτός αποφάνθηκε πηγαίνετε στο Μυλωνά, αυτόν ψηφίσατε, αυτός να σας λύσει το πρόβλημα.

Χτες στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος της εν λόγω κοινότητας πάντα, ο κος. Τζαμάκος ευχαρίστησε δημόσια τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο καθώς συνέβαλε τα καίρια ώστε το χωριό να έχει και πάλι νερό. Συγκεκριμένα επισκευάστηκε γεώτρηση, που ήταν εκτός λειτουργίας εδώ και δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ δεν έχει μεριμνήσει σχεδόν για κανένα πρόβλημα, από της 2 Ιουνίου και έπειτα, με αποτέλεσμα οι περισσότερες κοινότητες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το νερό.

Μάλιστα, άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι φέτος οι διακοπές νερού έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο και είναι καθημερινό φαινόμενο για αρκετές ώρες της ημέρας, χωρίς να διαφαίνεται καμία προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης!

Related posts

ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ:Θα παρουσιάσει το όνομα και τις βασικές αρχές της νέας του παράταξης το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

4press

«Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στον όμορφο τόπο σας, ο Νεκτάριος θα είναι Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας”

4press

Ποιοι δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και τραγουδιστές μπαίνουν στη Βουλή

4press