Παραπολιτικά

Μεταγραφές φοιτητών : Τα αυτονόητα τιμωρούν οικογένειες!

Της Ντιάνας Καράμπελα

Στην Ελλάδα του 2020 αντί να διευκολύνουμε την μάθηση και τις σπουδές των νέων μας ,το μόνο που κάνουμε είναι να πριμοδοτούμε τα κολέγια ,να απαξιώνουμε το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και να τιμωρούνται οι οικογένειε;ς που έκαναν παιδιά χωρίς να υπολογίζουν την ουρανοκατέβατη «κρίση»….και τόσα ανόητα.

Το δια ταύτα είναι ότι στα αδέλφια που πέρασαν σε διαφορετικές Πόλεις ενώ υπάρχουν οι δύο Πανεπιστημιακές σχολές στην μια από τις δύο,να μην δίνουν μεταγραφή να πάει και το άλλο παιδι να σπουδάσει μαζί με τον αδελφό-η του.

Δηλαδή μια οικογένεια θα πρέπει να ανοίξει τρία σπίτια ανα την Ελλάδα δηλ. το ένα των γονιών και στους άλλους δυο διαφορετικούς Νομούς.Αυτό δεν συνεπάγεται μόνο οικονομικά έξοδα αλλά και στις δύσκολες στιγμές οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται διπλα στα παιδιά τους ,οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια των σπουδών.

Φανταστείτε πόσο πιο σημαντικό είναι να προέρχονται από οικογένειες που κατοικούν στα Ακριτικά νησιά μας του Αιγαίου ,που φυλάνε θερμοπύλες και πόσο ταλαιπωρούνται στις ξεχωριστές μετακινήσεις.
Δεν νομίζω να είναι Κροίσοι οι άνθρωποι επειδή έχουν ένα εισόδημα να ζουν αξιοπρεπώς κ εάν περίσσευαν τόσα τοτε θα τα έστελναν στα Κολέγια που ψήφισαν κάτι καλά «Ελληνόπουλα»…..

Θα έπρεπε να είναι αυτονόητες αυτές οι μεταγραφές μόνο επειδή είναι αδέλφια, και να γίνονται κατευθείαν ,φανταστείτε και με δικαιολογητικά αποδεδειγμένα αληθή να απορρίπτουν την μεταγραφή αδελφης κ μάλιστα δίδυμης αν και αυτό για μένα είναι το ίδιο και για τα αδελφια που δεν είναι δίδυμα.
Η ολιγωρία του Υπουργείου να βγάλει την απόφαση και να χάσουν το εξάμηνο τα παιδιά δηλώνει πολλά………

Έβλεπα το πρωί σε εκπομπή την κυρία Κεραμέως που από την ξινομούρη που είχε παλιά ….ήταν μέσα στο γέλιο και την χαρά ,να λέει μπουρδολογίες και να μην χαρακτηρίσω την στάση των Δημοσιογράφων…..

Συγχαρητήρια η διάλυση της Ελληνικής οικογένειας προχωράει μια χαρά ,ο οικονομικός εξευτελισμός του Έλληνα καλά κρατεί και η αλαζονεία της πολιτικής νομενκλατουρας με όλα τα συμπαρομαρτούντα πάνε πακέτο με τον αριβισμό τους.

Related posts

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας θεωρεί ότι σωστά έπραξε για τον αφορισμό

4press

Κλίμα ακυβερνησίας -Τι θα κάνει ο Τσίπρας για τη δεδηλωμένη

4press

Εκλογές για το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας

4press