Παραπολιτικά

ο Μανώλης Γλέζος – Καλά κρατεί στα 97 του με ολόλευκα μαλλιά και γένια σαν “αντάρτης” (φωτό)

Η Ρωσία τον τίμησε για τον αγώνα του κατά των Ναζί…

Τον Μανώλη Γλέζο, στο σπίτι του, επισκέφτθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα και του επέδωσε το γραμματόσημο του 1959 των Ταχυδρομείων της ΕΣΣΔ με το πορτρέτο του.

Στις 13 Μαΐου ο Αντρέι Μάσλοβ επισκέφθηκε τον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης, τον κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν «Για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών» (1963) Μανώλη Γλέζο, με αφορμή την 74η επέτειο της νίκης ενάντια στον ναζισμό.

Ο Ρώσος πρέσβης επέδωσε στον κ. Γλέζο το γραμματόσημο του 1959 των Ταχυδρομείων της ΕΣΣΔ με το πορτρέτο του και την επιγραφή «Ελευθερία στον Ήρωα του Ελληνικού Λαού Μανώλη Γλέζο».

Η επίσκεψη έγινε χθες, 13 Μαΐου και σε ανακοίνωσή της, η πρεσβεία της Ρωσίας χαρακτηρίζει τον Μανώλη Γλέζο ως «θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης, τον κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν «Για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών» (1963)». Ο βετεράνος πολιτικός έμοιαζε αγνώριστος με τη μακριά λευκή γενιάδα του, όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Rus Embassy, Greece@RFEmbassyGr

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ επισκέφτηκε τον θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης Μανόλη Γλέζο.
http://www.greece.mid.ru/gr/Blog%20Posts/news_185.html …

Посол России в Греции Андрей Маслов посетил легендарного Героя греческого антифашистского сопротивления Манолиса Глезоса.311:51 μ.μ. – 14 Μαΐ 201918 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Related posts

Η “dream team” του Σπύρου Μυλωνά

4press

Καλλικράτης πριν και απλή αναλογική τώρα τα ψηφοδέλτια πάνε και έρχονται…

4press

O πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος για τρεις περιπτώσεις παιδεραστίας – Τι λέει ο ίδιος

4press