Παραπολιτικά

Ο Νικόλαος Σίνος υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα

Ο επιχειρηματίας και πρώην Αντιδήμαρχος Βουπρασίας Νικόλαος Σίνος βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Πρόκειται για μία ακόμα δυναμική υποψηφιότητα του συνδυασμού νίκης του Γιάννη Λέντζα, στην πορεία για οριστική αλλαγή στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Καλωσορίζοντας τον Νικόλαο Σίνο στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ένας ακόμα επιτυχημένος επιχειρηματίας, με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό μας. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Σίνος, επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στην εμπειρία, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα. Είναι η μοναδική επιλογή για να ακολουθήσει ο Δήμος μας νέα αναπτυξιακή πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΝΟΥ
Ο Νικόλαος Σίνος γεννήθηκε το 1970 στη Βάρδα Ηλείας όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιό 23 ετών. Δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και αναψυχής διατηρώντας καφετέρια στη Βάρδα. Έχει ασχοληθεί με τα κοινά και παλαιότερα ως πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Βουπρασίας.

Related posts

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός επικεφαλής στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

4press

Δημήτρης Μπαρμπούνης:”Ο Χρήστος Χριστόπουλος ήταν μαχητής…”

4press

Εξοργιστική προαναγγελία από το Ισραήλ: Οι γυναίκες θα βυθίζονται στο νερό για κάθαρση λίγο μετά την περίοδο τους

4press

Leave a Comment