Παραπολιτικά

ΠΑΤΡΑ: Πόσους υποψηφίους έχει ο κάθε συνδυασμός για τον Δήμο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η παράταξή του νυν Δημάρχου Κώστα Πελετίδη «Λαϊκή Συσπείρωση» απαρτίζεται από 291 υποψηφίους, ενώ η παράταξη «Πάτρα πρωτεύουσα ξανά» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, απαρτίζεται από 214 υποψηφίους.

Από 183 υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους απαρτίζεται ο συνδυασμός «Πάτρα Ενωμένη» με επικεφαλής τον κ Νίκο Παπαδημάτο, ενώ σε 74 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανέρχεται ο αριθμός της παράταξης «Πάτρα διεθνής σύγχρονη πόλη» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο . «Η δική μας πόλη» με επικεφαλής τον Νίκο τζανάκο απαρτίζεται από 133 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

«Η νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου περιλαμβάνει 75 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ενώ αποτέλεσε πολιτική επιλογή η μη κατάθεση υποψηφίων για τοπικά και κοινοτικά συμβούλια.

Στους 165 ανέρχονται οι υποψηφιότητες που περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου «‘Ωρα Πατρών» Γιώργου Ρώρου, ενώ το ψηφοδέλτιο της «Ανυπότακτης Πολιτείας» του Χρήστου πατούχα απαρτίζεται συνολικά από 95 άτομα.

Το «σπιράλ» του κυρίου Πέτρου Ψωμά περιλαμβάνει στις τάξεις τους 65 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και Το «Κοινοτικό» του Θεόδωρου Ντρινια 61 υποψήφιος . 

Related posts

Βεραμάν παχιά χαλιά έστρωσαν στην Αγιά Σοφιά για την πρώτη προσευχή – Με κουρτίνες θα καλύπτουν τα ψηφιδωτά (φωτό)

4press

Επίθεση από αντιεξουσιαστές δέχθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στα Εξάρχεια

4press

Νεκτάριος Φαρμάκης: Συζήτηση με φίλους στην κάτω Αχαΐα

4press