Παραπολιτικά

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαϊμη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Π. Νικολάου

Την αξιοποίηση του παλιού ανενεργού σιδηροδρομικού δικτύου συζήτησε εκτενώς ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης κατά τη συνάντησή του με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλή Νικολάου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο φιλόδοξο όραμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάπλαση της εγκαταλειμμένης σιδηροδρομικής γραμμής από το Αίγιο έως το Διακοπτό μήκους 14 χλμ και τη μετατροπή της σε ποδηλατόδρομο. Η παραχώρηση της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής αναμένεται να εξυπηρετεί τόσο καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της περιοχής όσο και μετακινήσεις αναψυχής και άθλησης, καθώς αποτελεί μια ευκαιρία για βόλτα σε ένα τοπίο εξαίρετου φυσικού κάλλους.

«Η αναβάθμιση της παλιάς γραμμής και του περιβάλλοντα χώρου αποτελεί κεντρική επιδίωξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης.

Related posts

Apple & Google σε συμφωνία «κορωνοϊού»: Έρχεται ειδοποίηση στο κινητό σας όταν πλησιάζετε κρούσμα του ιού προειδοποίηση μέσω κινητού τηλεφώνου

4press

Λύνει τα προβλήματα του Δήμου πριν ακόμα αναλάβει καθήκοντα ο Σπύρος Μυλωνάς!

4press

Ρώρος: Ο κ. Πελετίδης κάνει πολιτική κατά του Τσίπρα και προκαλεί στημένο επεισόδιο εις βάρος μου

4press