Παραπολιτικά

Υποψήφια βουλευτής Αχαΐας η Ελένη Ταπεινού;

Δεκάδες θετικά σχόλια και “likes” απέσπασε η φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Ελένη Ταπεινού με τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη στην πολιτική συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης εξάλλου στηρίζει τη νεολαία ενώ όπως έχει δηλώσει θέλει δίπλα του νέα πρόσωπα, άφθαρτα και με όρεξη για δουλειά ούτως ώστε να τα αρχίσει “ολα από την αρχή”…. για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά.

Η Ελένη Ταπεινού μάλιστα συνόδεψε τη φωτογραφία της με το ακόλουθο μήνυμα:

“Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι δινει το λόγο στους νέους ανθρώπους και εσείς με την στήριξη σας μας δίνετε την φωνή να ακουστουμε! 
Με τον νέο μας περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη στην ομιλία του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλα από την αρχή λοιπόν με τη νέα γενιά να αγωνίζεται παντα πρώτη! Στις επάλξεις για τις εθνικες εκλογές τις 7 Ιουλίου”!

Σύμφωνα με πληροφορίες της “4press” η Ελένη Ταπεινού θα είναι υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας καθώς ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιθυμεί να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο με πρόσωπα νέα, ικανά και αγαπητά στην κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, αύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Related posts

Εκλογές 2019: Υποψήφιος με το ΚΚΕ ο Πομάσκι!

4press

«Γλωσσικό ατόπημα» η αναφορά μου στα θύματα της «17Ν», λέει τώρα η Μυρσίνη Λοΐζου

4press

Στην εκδήλωση της Ε. ΓΥ. ΠΑΤΡΑΣ η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ασπασία Καρέλα

4press