Πολιτική

Η Αντίσταση Πολιτών ανακοίνωσε :”Δεν ψηφίζουμε κανέναν”

Ανακοίνωση για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών εξέδωσε η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, στην οποία αναφέρονται:

«Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας θεωρεί ότι η μόνη ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ επιλογή, στοδεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, είναι να μην ψηφιστεί κανείς από τους δύο υποψήφιους.
Από τη μια, η “προοδευτική συμμαχία”. Το φιλοκυβερνητικό μπλοκ της φτωχοποίησης με “ανθρώπινο πρόσωπο”. Η “πετυχημένη” νυν περιφερειακή αρχή που μπορεί να πολιτεύεται με δεξιά πολιτική, την ίδια στιγμή που επενδύει εκλογικά στην απειλή “να μην έρθει η δεξιά”. Λες και οι πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν δεν λειτουργούν εδώ και μια δεκαετία σε συνέχεια εφαρμόζοντας πολιτικές για να “σώσουν” τη χώρα, όπως λένε.
Από την άλλη, η νέα και ωραία εν δυνάμει περιφερειακή αρχή που υπόσχεται “όλα από την αρχή”, αλλά στηρίζεται στην πιο επιθετική νεοφιλελεύθερη αντίληψη εφαρμογής των μνημονιακών νόμων και της επιβεβλημένης λιτότητας.
Και ο πολίτης που προσπαθεί να επιβιώσει; Ο νέος που παλεύει να μείνει στον τόπο του και να μη φύγει; Όσοι αγωνίζονται για μια πατρίδα χωρίς κηδεμονία και μια περιφέρεια διεκδικητική, αρωγό στις προσπάθειές τους και όχι απέναντί τους;

Για όλους αυτούς, μία είναι η πραγματική επιλογή. Ο νέος περιφερειάρχης να μην εκλεγεί με την έγκριση και τη συναίνεσή τους.
Η δύσκολη επιλογή είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές τους.
Δεν θα μας μικρύνουν στο μπόι τους για να διαλέξουμε.
Δεν θα πάρουν τη δική μας έγκριση.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
»

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης στέλνει το μήνυμα του για το νέο έτος

4press

Σήριξη Απόστολου Κατσιφάρα από το ΚΙΝΑΛ ,στο πλευρό του, Γεννηματά ,Λαλιώτης ,Παπανδρέου

4press

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Κοινοβούλιο: Μηταράκης – Τζανακόπουλος σε υψηλότατους τόνους για τη Μόρια

4press