Πολιτική

Ασπασία Καρέλα υποψήφια Δημοτική σύμβουλος :”Βοήθεια του Δήμου στους συλλόγους ,μέσα από την αλληλοϋποστήριξη αναβαθμίζεται η Πόλη”

Η Ασπασία καρέλα είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ,κάνει μία σημαντική παρέμβαση για τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους :

” Οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι είναι οι σημαντικότεροι θεσμοί που με εθελοντική δράση προάγουν τον πολιτισμό και αθλητισμό, πολλές φορές προσπαθούν να προσφέρουν και σε θέματα υγείας ,γιαυτό κάθε περιοχή του Δήμου Πάτρας με σύλλογο έχει μία γειτονιά που αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα.
Μέσα από τις διεκδικήσεις και τις δράσεις των συλλόγων αναβαθμίζεται ολόκληρη η Πόλη, βοηθώντας πολλές φορές με τις προτάσεις τους και τα αιτήματα τους την εκάστοτε Δημοτική αρχή ώστε να ξέρει τις ανάγκες κάθε συνοικίας.
Οι σύλλογοι προσφέρουν μεγάλο έργο ,με γιορτές που διοργανώνουν όπου σε πολλές περιπτώσεις αναβιώνουν ξεχασμένα έθιμα της πατρίδας μας,οργανώνουν χορευτικά τμήματα με παραδοσιακούς χορούς αλλά και μοντέρνους ,τμήματα καλλιτεχνικά,χειροτεχνίας , αθλητισμού και αιμοδοσίας.
Οι σύλλογοι μπορούν να συνεισφέρουν στη Λαϊκή επιμόρφωση της περιοχής τους.
Κάτοικοι της Πόλης μας φρόντισαν και για τη συλλογική τους έκφραση μέσα από τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους που δημιούργησαν και έκτοτε υπάρχουν στην Πόλη μας,που και αυτοί δεν υστερούν σε δραστηριότητα προβάλλοντας και τα τοπικά τους ήθη κ έθιμα παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό έργο.
Φυσικά οι αθλητικοί σύλλογοι είναι το υγιές κύτταρο που λειτουργεί σαν φυτώριο για τα νέα παιδιά ,δίνοντας τους εκτός από σωματική δύναμη και όλες τις δεξιότητες του αθλητισμού που με αυτές ξεχωρίζει το υγιές άτομο στο σώμα και στο πνεύμα.
Σε αυτό το μετερίζι ασχολήθηκα επί σειρά ετών και γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η φωνή και η καρδιά της γειτονιάς να ακούγεται να εκπολιτίζεται μέσα από το αλτρουιστικό έργο ανθρώπων που βοηθούν για αυτό το σκοπό.
Γιαυτό οι σύλλογοι χρειάζονται βοήθεια και η εκάστοτε Δημοτική Αρχή να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους ώστε να τις υποστηρίζει ,να υπάρχει αλληλοϋποστήριξη για το καλό των συνοικιών και ολόκληρου του Δήμου.”

Related posts

Τη Δευτέρα η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Τουρισμού

4press

Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το ευρωψηφοδέλτιο

4press

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας

4press