Πολιτική

Δεν θα κλείσουν όλα τα σχολεία – Αυτά είναι τα νέα μέτρα

Νέα σύσκεψη για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν μέτρα για τη διαχείριση της εξάπλωσης της επιδημίας. 

Ωστόσο, αποφασίστηκε να μην κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας, παρά μόνο στις περιοχές όπου έχουν διαπιστωθεί κρούσματα. Επίσης, δεν θα κλείσουν θέατρα, κινηματογράφοι και γήπεδα ούτε και οι εκκλησίες. Αντίθετα, θα κλείσουν τα ΚΑΠΗ.

Θα ληφθούν, βεβαίως, μέτρα για τις δημόσιες συναθροίσεις και θα υπάρχει συνεργασία με την Εκκλησία ώστε να προτρέψουν τους πιστούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και έχουν συμπτώματα να μην προσέρχονται στην Εκκλησία.

Στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μετείχαν η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας Β.Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργω αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Εργου  Α.Σκέρτσος, ο Υφυπουργός παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ.Πέτσας, ο Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρ.Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτ.Τσιόδρας.

Related posts

Τρύφωνας Φωτόπουλος: «Η Κάτω Αχαΐα δεν είναι το τέρμα αλλά ένα κομβικό σημείο για ασφαλείς και οικονομικές μετακινήσεις”

4press

Στην Πάτρα έρχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικεφαλής του κόμματος ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

4press

Νίκος Παππάς: “Η Ελλάδα εν όψει των εθνικών εκλογών βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα”

4press