Πολιτική

Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΟΔΕ Ηλείας

Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας, με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, της ΝΟΔΕ ΝΔ Ηλείας προκάλεσε αποτροπιασμό με τα σχόλιά του στο Facebook για την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε (πιθανότατα από εμπρησμό), στη δομή φιλοξενίας προσφύγων One Happy Family του Ελβετικού Σταυρού, στην περιοχή του Καρά Τεπέ, στη Λέσβο.

«One Happy Night». Δεν αρκέστηκε να παραφράσει μόνο το όνομα της δομής αλλά συνόδευσε το σχόλιό του με μια καρδούλα (emoji).

Μάλιστα, όταν χρήστης του Facebook αντέδρασε και του έγραψε “χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε”, το στέλεχος της ΝΔ απάντησε: “Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη”.

«Η κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια», δήλωσε για το σάλο που προκλήθηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώην στέλεχος της ΝΔ αρχικά έσβησε την εν λόγω ανάρτηση και στη συνέχεια έκλεισε το προφίλ του.

 

Related posts

Πώς σφραγίστηκαν τα σύνορα σε Έβρο και νησί

4press

Επίσκεψη Ν.Φαρμάκη σε Πάτρα και Αίγιο

4press

Ασπασία Καρέλα : Ο Βιολογικός καθαρισμός ένα σημαντικό έργο που δεν πρέπει να κωλυσιεργεί

4press