Πολιτική

Διαμαντής Κανελλόπουλος:”Όλοι μαζί με Συμπόρευση μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Ερύμανθο”

M’ ένα λογότυπο που αναδεικνύει τα κύρια χαρακτηριστικά του Δήμου Ερυμάνθου, η αξιοποίηση των οποίων θα οδηγήσει την περιοχή στο μέλλον διασφαλίζοντας την ευημερία των κατοίκων και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Διαμαντής Κανελλόπουλος ανακοίνωσε και το όνομα του συνδυασμού, το οποίο είναι «Νέα Συμπόρευση για τον Δήμο Ερυμάνθου».

Ο κ. Κανελλόπουλος ξεκίνησε με εξαιρετική δυναμική τις επαφές του με δημότες σ’ όλα τα χωριά και σύντομα θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο της «Νέας Συμπόρευσης για τον Δήμο Ερυμάνθου», η οποία δίνει και το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος απευθύνει μαζικό κάλεσμα σε όλους τους δημότες να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του συνδυασμού, προκειμένου να ανοίξουν νέοι δρόμοι στο Δήμο Ερυμάνθο, σε μία κρίσιμη συγκυρία που το τοπίο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεργασίες, συνέργειες και…  Συμπόρευση.

«Η πρόκληση είναι μεγάλη, γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να δώσουμε τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με εντιμότητα, σεβασμό και συνέπεια. Ο συμβολισμός του λογότυπου του συνδυασμού μας αναδεικνύει το όραμά μας για τον Δήμο μας. Όλοι μαζί με Συμπόρευση μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου.

Related posts

Τσακαλώτος για θητεία Βαρουφάκη: Για ό,τι γίνεται στην κυβέρνηση υπάρχει συλλογική ευθύνη

4press

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος κάνει σήμερα την κεντρική του ομιλία στο κέντρο της Πάτρας

4press

Η Ευαγγελία Γριτσώνη υποψήφια με την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» στη δημοτική ενότητα Δύμης

4press

Leave a Comment