Ειδήσεις Πολιτική

Διαμαντής Κανελλόπουλος –Υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου : Πολύωρη επίσκεψη στο Ίσωμα

Έναν γόνιμο διάλογο μαζί με αρκετούς  κατοίκους του χωριού είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος,  το Σάββατο, μετά από πολύωρη επίσκεψη στο Ίσωμα.

Ο κ. Κανελλόπουλος επισκέφθηκε το Ίσωμα συνοδευόμενος από πολλά μέλη της παράταξής του προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα και να ακούσουν τις προτάσεις των μόνιμων κατοίκων αλλά και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κώστα Αποστολόπουλου.

«Θέλω να τονίσω ότι η «Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο» θα είναι στο δρόμο, δηλαδή στις τοπικές κοινότητες και μετά τις εκλογές. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δουλέψουμε ούτως  ώστε να μπει μια σειρά στον Ερύμανθο, να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος και να γίνουν άμεσα έργα. Παρατηρώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε οριστικά το πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο και με την επάρκεια του νερού. Έχουν γίνει ορισμένα βήματα, όμως χρειάζονται στοχευμένες κινήσεις  και να μην χαθεί άλλο χρόνος προκειμένου να επιλύσουμε τα δύο αυτά σημαντικά ζητήματα που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια τους κατοίκους», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Related posts

Αρκαδία: Απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο – Πάγωσαν οι πυροσβέστες με το θέαμα!

4press

Στο Νοσοκομείο πατέρας και η ανήλικη κόρη του – Οδηγούσε μεθυσμένος

4press

Στις 20 Μαΐου χορηγείται η 13η σύνταξη – Ακατάσχετο το ποσό

4press