Πολιτική

Δύο ακόμα «ηχηρές» υποψηφιότητες στη «Νέα Πορεία» – Διονυσία Βραχνή και Παναγιώτης Κόλλιας στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Δύο ακόμα δυναμικά στελέχη συμπαρατάσσονται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Νέα Πορεία», στο αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο λόγος για την Διονυσία Βραχνή από τη Βάρδα και τον Παναγιώτη Κόλλια (του Τρύφωνα) από την Κυλλήνη. Και οι δυο τους έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον κ. Κόλλια να έχει διατελέσει Πρόεδρος Δ.Σ. και Αντιδήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Κάστρου-Κυλλήνης και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Καλωσορίζοντας τα δύο νέα στελέχη της παράταξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που η Διονυσία και ο Παναγιώτης συντάσσονται στον αγώνα μας για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει. Έχουν αποδείξει και οι δύο τους με την διαδρομή τους ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση».
Από την πλευρά της η κ. Βραχνή δήλωσε: «Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω ένα καλύτερο αύριο για τη Βουπρασία και όλο τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κάτι που μόνο ο Γιάννης Λέντζας μπορεί να προσφέρει!».
Ο κ. Κόλλιας επεσήμανε από την πλευρά του: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Ο κ. Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει οριστικά σελίδα!».

Βιογραφικό Διονυσίας Βραχνή
Η Διονυσία Βραχνή γεννήθηκε το 1976 στη Βάρδα Ηλείας και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Βάρδα. Έχει επιχειρήσει να ασχοληθεί πάλι με τα κοινά βάζοντας παλαιότερα υποψηφιότητα.

Βιογραφικό Παναγιώτη Κόλλια (του Τρύφωνα)
Ο Παναγιώτης Κόλλιας γεννήθηκε το 1952 και είναι μόνιμος κάτοικος Κυλλήνης. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Έχει σπουδάσει στη Τεχνική Σχολή Ηλεκτρολογίας. Αυτή τη στιγμή ασχολείται με τον αγροτικό κλάδο. Από το 1981 είναι ενεργός στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής. Έχει εκλεγεί τρείς φορές ως κοινοτικός σύμβουλος, δύο φορές εκλέχθηκε στον Καποδιστριακό Δήμο Κάστρου-Κυλλήνης διατελώντας Πρόεδρος Δ.Σ. και Αντιδήμαρχος και μια φορά σ τον Καλλικρατικό Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης διατελώντας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Related posts

Επίσκεψη Ν.Φαρμάκη σε Πάτρα και Αίγιο

4press

Σήμερα η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

4press

H συζήτηση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αναίμακτη

4press

Leave a Comment