Πολιτική

Εκπληκτική και μεγάλη η παρουσία Πατρινών στην κεντρική ομιλία του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου- ΦΩΤΟ

Την Kυριακή 12 Μαίου στο ξενοδοχείο “ΑΣΤΗΡ” έγινε ή ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Αλέκου Χρυσανθακόπουλου .Σε μία κατάμεστη αίθουσα μίλησε ο κύριος Χρυσανθακόπουλος για το όραμα του ,το πρόγραμμά του και όλα όσα έχουν μείνει πίσω για να πάρει η Πάτρα τη θέση που της αξίζει και ακόμη πιό πάνω να γίνει Διεθνής Σύγχρονη Πόλη.
Όπως τονίζει ο ίδιος στις ομιλίες του,στο κάλεσμά του προς τους Δημότες της Πάτρας και στα social media:
” Εμείς είμαστε η δημιουργική δύναμη της πόλης. Το όραμα μας και το πρόγραμμα μας αποτελούν την βάση της προγραμματικής συμφωνίας, που χρειάζεται η Πάτρα για να αλλάξει πορεία και να μπεί στην ατραπό της οικονομικής ανάπτυξης, της επισκεψιμότητας και της ανάκτησης της χαμένης αίγλης της. Ελάτε ισότιμα μαζί μας! Για να απελευθερωθεί η Πάτρα από τα κυκλώματα και τη διαπλοκή. Για να γίνουν οι Δημότες Πρωταγωνιστές στην Πόλη τους. Για να είσαι και Εσύ η μεγάλη Δύναμη Ανατροπής του Κατεστημένου. Για να βγούν οι Γειτονιές και οι Κοινότητες από την μιζέρια και την εγκατάλειψη. Για να ανήκει ο Δήμος στους κατοίκους του και να μην λεηλατούν το εισόδημα του παρέες και κερδοσκόποι επιχειρηματίες! “
Η παρουσία τόσου κόσμου στην εκδήλωση και ο θερμός εναγκαλισμός στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου ήταν εκπληκτική.
Παρουσίασε και όλους τους υποψηφίους συμβούλους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ” ΠΑΤΡΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ “.Όλοι οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι του λαού ,του μόχθου,που έχουν παλέψει στη ζωή τους και ξέρουν να αγωνίζονται και να προσφέρουν ,πόσο μάλλον στην πόλη που αγαπούν.

Related posts

Ο Ν. Φαρμάκης στην Αιγιάλεια – «Δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματά του…»

4press

Σε δύο εκλογικά τμήματα η ψήφος για τις Ευρωεκλογές – Αυτοδιοικητικές

4press

ΠΑΤΡΑ: Ο Απόστολος Κατσιφάρας παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους του

4press