Πολιτική

Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης: Το νέο πρόγραμμα, το νομοσχέδιο (φωτό)

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε σήμερα για την διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος “Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης”.

 

 

Πρόκειται για κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη που στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της χώρας μας για τη μεταστροφή του τρόπου ζωής και την ανάγκη μείωσης των πολλών πλαστικών μιας χρήσης που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας.

 

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός έλαβε ως δώρο και θερμός με το όνομά του επάνω!

Το νομοσχέδιο για τα «Πλαστικά Μιας Χρήσης» πρόκειται να συζητηθεί στην επερχόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη πρόσφερε στον πρωθυπουργό ενημερωτικό υλικό που δημιουργήθηκε με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν ο Πρωθυπουργός, η δρ. Κοσμοπούλου, καθώς και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης.

 

Related posts

Έφοδος της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ – Μητσοτάκης: «Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων»

4press

Παγώνουν προσωρινά οι διαδικασίες επίταξης στα νησιά για κλειστές δομές για τους πρόσφυγες

4press

Αλέξης Τσίπρας στον Παπαδάκη: Το χάρηκα & το διασκέδασα που πήγα στον ΣΚΑΙ – Δεν κρύβομαι από τους πολίτες!

4press