Πολιτική

«Εμφύλιος» στην Ελληνική Λύση – Νασίκας: Πολιτικός απατεώνας ο Βελόπουλος

Βγήκαν… μαχαίρια στην Ελληνική Λύση, λίγα 24ωρα μετά τις εκλογές.

Ο υποψήφιος αγροτοσυνδικαλιστής στη Λάρισα Θανάσης Νασίκας, που εξελέγη μεν, έμεινε εκτός Βουλής δε επειδή ο Κυριάκος Βελόπουλος κράτησε την έδρα, επανήλθε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο του κόμματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» στο Open χαρακτήρισε τον κ. Βελόπουλο «άνανδρο και άφιλο» και «πολιτικό απατεώνα».

«Δεν κράτησε την υπόσχεση που μου έδωσε. Όταν τον είδα υποψήφιο στη Λάρισα κ τον ρώτησα «Κυριάκο τι θα γίνει», «μου λέει θα κρατήσω την Πάτρα ή τη Θεσσαλονίκη» είπε.

«Την Κυριακή το βράδυ δήλωσε στα τηλεοπτικά κανάλια ότι η Λάρισα ανήκει στους αγρότες, εμένα δηλαδή. Μετά είπε κρατάω τη Λάρισα» πρόσθεσε.

«Για να δείτε το μέγεθος της ανανδρίας του, με πήγε στη φυλακή. Βγαίνοντας χθες το πρωί από το σπίτι μου, είδα τρεις αστυνομικούς και μου είπαν ακολουθήστε με, τέτοια ανανδρία δεν την περίμενα.

Καλά να πάθω, εξαπατήθηκα, είναι πολιτικός απατεώνας και τίποτα παραπάνω. Πολιτικός απατεώνας», πρόσθεσε.

«Ο άνθρωπος τελείωσε πολιτικά, θα τον εξοντώσω, θα αποδείξω σε όλη την Ελλάδα ότι είναι άνανδρος και άφιλος» κατέληξε ο κ. Νασίκας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη, ο κ. Νασίκας βρέθηκε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο κ. Βελόπουλος.

Related posts

O Κώστας Σπηλιόπουλος στηρίζει τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας από πολιτική επιλογή

4press

Ναι” στις συντάξεις χηρείας και τις 120 δόσεις – “Όχι” στο δώρο Πάσχα

4press

Μητσοτάκης: Στόχος να βαφτεί όλη η Κρήτη γαλάζια (Video)

4press