Πολιτική

Ενόψει των ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίσημη πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κάνει δεκτή καμία μέχρι τώρα πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτικό τετ-α-τετ…

Με την απόλυτη επισημότητα ζητά πια ο ΣΥΡΙΖΑ ένα τηλεοπτικό τετ-α-τετ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από αρκετές προτάσεις του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και τη μη αποδοχή όλων τους από τον τελευταίο.

Στην επιστολή επαναλαμβάνεται η πρόσκληση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, ενόψει των ευρωεκλογών.

Ακολουθεί η επιστολή :

Αθήνα, 2 Μαΐου 2019

Προς την Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ,

κ. Σοφία Ζαχαράκη

Αξιότιμη κ. Ζαχαράκη,

Οι Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της Ε.Ε αλλά και για τον ρόλο της χώρας μας στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για την πρώτη εκλογική διαδικασία μετά από τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται εκτός προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας μας από το μνημονιακό καθεστώς, τον Αύγουστο του 2018.

Θεωρούμε, επομένως, ότι είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ’ όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου.

Κατόπιν όλων αυτών, επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για τη διεξαγωγήτηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των Ευρωεκλογών, και σας καλούμε να την αποδεχτείτε.

Με τιμή,

Ράνια Σβίγκου

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Related posts

Ο Χρήστος Πατούχας στηρίζει τον Κώστα Πελετίδη

4press

Ο Πολυχρόνης Θωΐδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ” Ώρα Πατρών ” του Γ. Ρώρου στις “Βιογραφίες” – ΒΙΝΤΕΟ

4press

Δήμος Καλαβρύτων: Πρώτο αποτέλεσμα – Παπαδόπουλος 70, Λαζουράς 16

4press