Πολιτική

Ερύμανθος: Δύο ακόμη δυνατές υποψηφιότητες με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο

Δύο ακόμη δυνατές υποψηφιότητες, ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μάλιστα από θέση ευθύνης και χαίρουν της εκτίμησης των τοπικών τους κοινωνιών, ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, τον Διαμαντή Κανελλόπουλο.

Πρόκειται για τους πρώην προέδρους των Κοινοτήτων Λεοντίου, Σωτήρη Κουτρόπουλο και Καλεντζίου, Αθανάσιο Ανδρικόπουλο ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος, που αποφάσισαν να βρεθούν στο πλευρό του κ. Κανελλόπουλου δίνοντας τη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών. Και οι δύο έχουν προσφορά στον τόπο τους, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο. «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τους υποψήφιους Σωτήρη Κουτρόπουλο και Σάκη Ανδρικόπουλο, δύο έμπειρα στελέχη που ισχυροποιούν τη θέση μας στον αυτοδιοικητικό χάρτη της περιοχής εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

Οι αγωνίες για το μέλλον της περιοχής μας είναι κοινές. Η ενότητα και η συσπείρωση θα μας κάνει ισχυρότερους προκειμένου να διεκδικήσουμε απαντήσεις και λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας», τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος.

Related posts

Μετακλητοί… «αξίας» 120 εκατ. ευρώ! Τι πλήρωναν τα υπουργεία – Ποσά που ζαλίζουν

4press

Αλέξης Τσίπρας: Πάμε για εκλογές

4press

CNBC: Και ο Ευκλ Τσακαλώτος υποψήφιος Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ

4press

Leave a Comment