Πολιτική

Με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά o Γιώργος Σιγαλός

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ” θα είναι ο γεωπόνος Γιώργος Σιγαλός.

«Σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Από τη μία μεριά είναι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, από την άλλη μεριά είναι η αγάπη μου για ό,τι αφορά την Πάτρα. Στην πορεία των τελευταίων ετών, απέδειξα – θέλω να πιστεύω – από θέσεις ευθύνης που οι συνδημότες μου, μου ανέθεσαν, ό,τι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τους. Προσπάθησα μαζί με άλλους φίλους Πατρινούς να δουλέψουμε με σεβασμό και αξιοπρέπεια για την Πάτρα, με γνώμονα μόνον τις ανάγκες της πόλης και όχι τις κομματικές απόψεις. Με θλίψη διαπίστωσα, ότι οι δημοτικές εκλογές έγιναν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης και ανάδειξης υποψηφίων από προσωπικές “καραμπόλες”. Έτσι με περισσή χαρά, είδα έναν συμπολίτη μας, τον Πέτρο Ψωμά, που έχει τις ίδιες απόψεις για την αυτοδιοίκηση με εμένα, που εμφορείται με ιδανικά που δεν έχουν αλλοτριωθεί ούτε καπελωθεί, να κατέρχεται στον εκλογικό στίβο, διεκδικώντας ως υποψήφιος Δήμαρχος, τη ψήφο μας» δηλώνει με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Η πορεία μου είναι γνωστή, τόσο ως Πρόεδρος των γεωπόνων Αχαΐας, όσο ως Πρόεδρος του Γεωτεχνικού επιμελητηρίου Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ως Αντιδήμαρχος Πατρών αλλά και ως νυν Δημοτικός Σύμβουλος, εκπροσωπώντας μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη. Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια, άλλωστε τα έργα μετράνε και αυτά πρέπει να θυμόμαστε και να στοχεύουμε πάντα. Η διαδρομή του καθενός μας και η σκιά που αφήνει στην πόλη του, είναι οδηγός όλων μας» τονίζει και καταλήγει: «Θα στηρίξω, λοιπόν, την υποψηφιότητα του Πέτρου Ψωμά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, μαζί με ικανούς συνδημότες, που τους ενδιαφέρει μόνο η Πάτρα».

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Κάλεσμα για συστράτευση όλων των δυνάμεων απο τον Μ.Βορίδη – Κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να στηρίξουν Παπαδημάτο και Φαρμάκη

4press

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ευχήθηκε “Καλή Ανάσταση” η Ευτυχία Μπάρλου

4press

Νίκος Τζανάκος:Τι δήλωσε για τις εκλογές

4press

Leave a Comment