Πολιτική

Μπήκαμε πλέον και επίσημα στην προεκλογική περίοδο: Ο Αντώνης Ρουπακιώτης υπηρεσιακός υπουργός εσωτερικών – Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Κρέτσος

Η Έφη Αχτσίογλου εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα μπαίνει σήμερα επίσημα σε προεκλογική περίοδο με το προεδρικόδιάταγμα διάλυσης της Βουλής να αναμένεται να θυροκολληθεί στις 6 το απόγευμα , σηματοδοτώντας το επίσημο τέλος της παρούσας βουλής. 

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Εφη Αχτσιόγλου  η οποία θα είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας,θα είναι εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου – αντί του Δημήτρη Τζανακόπουλου που είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών – αναλαμβάνει ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρουπακιώτης είχε διατελέσει υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην κυβέρνηση Πικραμμένου το 2012.

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου του ίδιου έτους είχε αναλάβει υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην τρικομματική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Παραιτήθηκε από τη θέση αυτή μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.

Related posts

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Πατρέων, με την πολυσυλλεκτική παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά!” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Χαρά Φωτοπούλου.

4press

Γιάννης Καρβέλης: Αναντιστοιχία προσόντων και απασχόλησης

4press

Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει το κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ σε 18 σελίδες.Τον πρόεδρο της ΝΔ προλόγισε η νεότερη υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. η 25χρονη Ελένη Ταπεινού

4press