Δυτική Αχαΐα Πολιτική

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ:«Συνάντηση Δημάρχου με επιχειρηματίες της εστίασης»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και κατά κύριο λόγο εδρεύουν στην πλατεία Δημοκρατίας αλλά και Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαΐα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής: 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομίας και Διοίκησης Σταυρογιαννόπουλος Σπύρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επιχειρηματίας Μπουχέλος Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κ. Αχαΐας Τησαρχόντος Ευάγγελος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρέλλος Κωνσταντίνος. Τον διάλογο συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης.

Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για τα τεράστια προβλήματα που  ταλανίζουν τον τόπο, τις μεγάλες καθυστερήσεις στην επίλυσή τους, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις υποδομές  και την αρνητική επίδραση τους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Αναφέρθηκε στις αναγκαίες και λελογισμένες παρεμβάσεις που έχει ήδη ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή  αλλά και σε εκείνες που θέλουν προγραμματισμό και χρόνο για να πραγματοποιηθούν. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με σύμπνοια απόψεων και κατέληξε σε μια κοινώς αποδεκτή αντίληψη, η οποία συμπυκνώθηκε σε όσα είπε ο Δήμαρχος στο τέλος της συζήτησης.

“Η Κ. Αχαΐα  έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα ανάμεσα σε πολλές γειτονικές  πόλεις. Υστερούμε όμως σε φυσιογνωμία. Δεν έχουμε ένα λόγο να δώσουμε στον επισκέπτη για να έρθει στην πόλη μας. Έχουμε ανάγκη να γίνουμε προορισμός,  δημιουργώντας κάτι ανατρεπτικό στο κέντρο της πόλης. Μόνο έτσι για παράδειγμα ο προαστιακός θα φέρει αντί να πάρει κόσμο από την Αχαγιά. Είναι ο μόνος τρόπος να της δώσουμε ζωή. Αυτή πρέπει να είναι λογική και η λειτουργία μας από εδώ και πέρα! Μπορούμε να το επιτύχουμε αν εργασθούμε όλοι μαζί!», είπε ο δήμαρχος στη συνάντηση”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.

Related posts

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης στέλνει το μήνυμα του για το νέο έτος

4press

Στις 2 Ιουνίου περίπου 250.000 συνταξιούχοι θα λάβουν αυξημένες επικουρικές συντάξεις

4press

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Συνεχίζει τον καθημερινό διάλογο με τους κατοίκους του Ερυμάνθου

4press