Πολιτική

Ο Αναστάσιος Στεργιόπουλος υποψήφιος με την παράταξη του Σπ. Μυλωνά

Ο Αναστάσιος Στεργιόπουλος είναι ακόμα ένας υποψήφιος με την παράταξή μας «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα»που στρατεύεται μαζί μας. Ο Αναστάσιος έχει καταγωγή από το Μετόχι, όπου και ζει μόνιμα και εργάζεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Λαρίσσου κατά τα έτη 2007 έως 2010 ενώ την περίοδο 2008 με 2009 ήταν Αντιδήμαρχος. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Ο Αναστάσιος Στεργιόπουλος ,είναι ένας άνθρωπος με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλη ευαισθησία ως προς τη λειτουργία της δημοκρατίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος «υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν και αξίζει να παραμένουν σταθερά και αυτά δεν είναι άλλα από την αγάπη μας για τον τόπο μας, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Για τους λόγους αυτούς στρατεύομαι με το Σπύρο Ν.Μυλωνά και την παράταξη «Όραμα για τη δυτική Αχαΐα» προκειμένου να βγάλουμε το δήμο μας από την εσωστρέφεια και τη μιζέρια που γνώρισε τα τελευταία χρόνια.»

Related posts

Απόστολος Κατσιφάρας: Μήνυμα αισιοδοξίας για μια πολιτική που υπηρετεί τον πολίτη- ΦΩΤΟ

4press

Γιάννης Ταπεινός: “Κάθε Γυναίκα είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας “

4press

G7: O Tραμπ στον Τζόνσον: Μόλις βγείτε από την ΕΕ , θα υπογράψουμε μια μεγάλη εμπορική συμφωνία – Θα τρίβουν οι Ευρωπαίοι τα μάτια τους (φωτό)

4press

Leave a Comment