Πολιτική

Διαμαντής Χρονόπουλος: “Ο πρωτογενής τομέας δεν αποτελεί ζήτημα μόνο της κεντρικής πολιτικής εξουσίας, αλλά και της τοπικής διοίκησης”

Ο Διαμαντής Χρονόπουλος είναι ένας ακόμη υποψήφιος του συνδυασμού «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον Διαμαντή Κανελλόπουλο. Ο Διαμαντής Χρονόπουλος είναι τ.γεωπόνος και εδώ και αρκετά χρόνια είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Γεωργική Ανάπτυξη» που εφοδιάζει τους αγρότες με λιπάσματα, σπόρους, φυτά και γεωργικά μηχανήματα, καθώς και της εταιρείας ΑΔΟΛΟ με αρωματικά φυτά, κ.α. Άνθρωπος με άριστη κατάρτιση, σπουδές και γνώσεις στον αγροτικό τομέα, αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να συμβάλει με τις γνώσεις και τις δυνάμεις του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Ερυμάνθου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

«Ευχαριστώ τον Διαμαντή Κανελλόπουλο για την πρόταση του να είμαι υποψήφιος και να στηρίξω το συνδυασμό. Ο Δήμος μας είναι κατεξοχήν αγροτική και κτηνοτροφική περιοχή και λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης γνωρίζω τα προβλήματα της παραγωγής. Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα προτάσσοντας την ανάγκη ο Δήμος μας να έχει αναπτυξιακή προοπτική. Ο πρωτογενής τομέας δεν αποτελεί ζήτημα μόνο της κεντρικής πολιτικής εξουσίας, αλλά και της τοπικής διοίκησης η οποία οφείλει να τον θέσει σε προτεραιότητα, διεκδικώντας έργα υποδομής, χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και συνεργείες για την προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας», δήλωσε ο κ. Χρονόπουλος

Related posts

Αυτο είναι το πρόγραμμα της παράταξης “Νέα Πορεία” του Γ.Λέντζα για το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης – Δείτε αναλυτικά

4press

Την Παρασκευή στη Βουλή «μετωπική» για την αστυνομική βία -Ο Μητσοτάκης απαντά σε ερώτηση Τσίπρα

4press

Μέχρι τις 29 Μαρτίου οι ‘Ελληνες του εξωτερικού μπορούν να δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές

4press

Leave a Comment