Πολιτική

Ο Μιχάλης Δημόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Δόξας Νέας Μανολάδας Μιχάλης Δημόπουλος. Ο κ. Δημόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του κ. Λέντζα τον Δήμαρχο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να αλλάξει οριστικά σελίδα.
Καλωσορίζοντας τον Μιχάλη Δημόπουλο στην παράταξη ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως ο Μιχάλης Δημόπουλος, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Ο Μιχάλης Δημόπουλος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ενεργός πολίτης και επιτυχημένος τόσο στον αθλητισμό, όσο και στον πρωτογενή τομέα. Πλέον θα μπορεί να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».
Από την πλευρά του ο κ. Μιχάλης Δημόπουλος, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Μιχάλης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στη Νεα Μανολάδα. Ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις και θα ασχοληθεί με τα κοινά για πρώτη φορά. Υπήρξε για χρόνια ποδοσφαιριστής της Δόξας Νέας Μανολάδας και στη συνέχεια παράγοντας της ομάδας.

Related posts

Γιάννης Καρβέλης: Απασχόληση και Εξαγωγές

4press

Ο Αλέξης Τσίπρας στηλητεύει στα social media την άθλια οικονομική κατάσταση και την λυποθυμία της εννιάχρονης

4press

Η Αναστασία Καράβολα – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος – μας συστήνεται…

4press