Πολιτική

Ο Πέτρος Ψωμάς κλείνει σήμερα το ψηφοδέλτιό του ” Σπιράλ ” με άλλες δέκα υποψηφιότητες

Το ” ΣΠΙΡΑΛ ” είχε παρουσιάσει μέχρι τώρα πενήντα έξι (56) υποψήφιους στις 19 Απριλίου στο Παλαιό Πτωχοκομείο για το τελικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Σήμερα Κυριακή που κλείνουν οριστικά τα ψηφοδέλτια , στο Πρωτοδικείο Πατρών, έχουν προστεθεί ακόμα δέκα υποψηφιότητες.

Συγκεκριμένα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό “σπιράλ” με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά θα είναι ο επιχειρηματίας Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο ιατρικός επισκέπτης – φαρμακευτικός αντιπρόσωπος Χάρης Κοντογιαννάτος, η φοιτήτρια Σοφία Μασσαρά, ο δημόσιος υπάλληλος Ανδρέας Γιαννόπουλος και ο ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός μηχανικός Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο του “σπιράλ” συμμετέχουν τιμητικά ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτες μας, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Οι Χρήστος Κουτσούκης, Νικόλαος Μάντζαρης, Μάρκος Μετζελόπουλος, Ρεγγίνα Τρυφωνοπούλου και Ανδριάνα Ψωμιάδου ενώνουν με το “σπιράλ” τους δικούς τους κύκλους από Βρυξέλες, Λονδίνο και Νάπολι.

Υπενθυμίζεται ότι το “σπιράλ” δεν θα κατεβάσει δικούς του υποψήφιους για τα τοπικά, κοινοτικά και διαμερισματικά συμβούλια, υποστηρίζοντας ανεξάρτητες πρωτοβουλίες συγκρότησης τοπικών ψηφοδελτίων.

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Χάρης Κοντογιαννάτος

Χάρης Κοντογιαννάτος

Σοφία Μασσαρά

Σοφία Μασσαρά

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

Κωνσταντίνος Πανταζόπουλος

Σπύρος Σκιαδαρέσης

Σπύρος Σκιαδαρέσης

Related posts

Ο Χαράλαμπος Σοφιανός στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

4press

Ευχές από τον Δημήτρη Μπαρμπούνη

4press

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μειώσεις φόρων κάθε χρόνο -Συμφωνία με τους πολίτες για δημιουργία και πρόοδο

4press