Πολιτική

Ο Σταύρος Τούμπουλης υποψήφιος με την παράταξή του Σπύρου Μυλωνά

Ο γιατρός Σταύρος Τούμπουλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Μυλωνά “Οραμα για τη Δυτική Αχαΐα”.

Ο Σταύρος Τούμπουλης κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα, έχει γεννηθεί το 1978, και είναι γιος του Κωνσταντίνου και της Λίτσας Τούμπουλη. Είναι παντρεμένος με τη Δανάη Ευμορφοπούλου, Γεωπόνο-Εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής και ζουν μόνιμα στον Αλισσό.

Το 2004 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2005 έως σήμερα διατηρεί το δικό του ιατρείο στην Κάτω Αχαΐα. Παράλληλα, το 2016 ιδρύει μαζί με τον αδερφό του, Γιάννη, καταξιωμένο Καρδιοχειρουργό & Επίκουρο Καθηγητή και τον Χημικό μηχανικό Δημήτρη Κάνιστρα, την εταιρεία βιοτεχνολογίας 2bullMediTherapy. Σκοπός του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η δημιουργία διαγνωστικού τεστ αίματος για την ανίχνευση και τη σταδιοποίηση του ανευρύσματος κοιλιακής και θωρακικής αορτής, αποτελώντας τη μοναδική προσπάθεια μέχρι στιγμής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος, μέσα σε αυτά τα χρόνια τη επαγγελματικής του δραστηριότητας, το όνομα του Σταύρου Τούμπουλη έχει συμπεριληφθεί σε πολλές επιστημονικές ερευνητικές εργασίες στον τομέα της ιατρικής που έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή περιοδικά.

Related posts

Στα Καλάβρυτα ο Δ. Μπαρμπούνης με τον Ν. Φαρμάκη & μέλη της παράταξης “Όλα από την αρχή”

4press

Δύο ακόμα «ηχηρές» υποψηφιότητες στη «Νέα Πορεία» – Διονυσία Βραχνή και Παναγιώτης Κόλλιας στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

4press

Κάλπες τον Μάιο σκέφτεται ο Τσίπρας

4press

Leave a Comment